В пост в официалния си профил във Фейсбук Костадинов атакува

...
В пост в официалния си профил във Фейсбук Костадинов атакува
Коментари Харесай

Костадинов: Пеевски не само гледа към Ваня Григорова, но и дава някой друг лев

В пост в формалния си профил във Facebook Костадинов нападна Григорова и поради дейностите й в Общинския съвет на София, където тя дружно с цялата група на Българска социалистическа партия е влезнала в общо болшинство с ГЕРБ.

" Интересно ми е какво ли си мислят излъганите и излъгани гласоподаватели на Григорова, които тя продаде след кметските избори в София, влизайки (заедно с цялата група на БСП) в общо болшинство с ГЕРБ. Борисов направи Григорова ръководител на една от най-важните комисии в столичния общински съвет, обществената, през която минават гласувания за стотици милиони левове. 

В момента освен Борисов гледа към Ваня Григорова. Пеевски също гледа натам. Даже Пеевски освен гледа, само че и някой различен лев дава. " Възраждане " ви предизвести за нея. До в този момент не сме имали обстановката, в която да сме споделили нещо и да сме ви подвели ", обръща се към своите симпатизанти Костадин Костадинов.



Вчера стана ясно, че водачът на " Възраждане " и Ваня Григорова ( " Солидарна България " ) ще се изправят в един против друг в основния 25-и многомандатен изборен регион в София, в който водачи на партийните си листи са и водачите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " ИТН " Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Слави Трифонов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР