Ако има аксесоар, към който най-много ще посягаме през следващите

...
Ако има аксесоар, към който най-много ще посягаме през следващите
Коментари Харесай

5 тенденции при шапките, които ще подхождат на зимните ни тоалети

Ако има аксесоар, към който най-вече ще посягаме през идващите месеци, то това е шапката. Обикновено я използваме чисто практично, с цел да ни защищава от ниските температури на открито, само че в действителност не по-малко обръщаме внимание на това по какъв начин освежава стайлинга ни. Затова подхождаме към избора й деликатно и съобразно останалата част от дрешника ни. Този сезон позагърбваме кокетните барети, както и класическата федора и се фокусираме върху други пет трендове при шапките.

Известна още като „ шапка-идиотка “, по този начин наречената bucket hat се завръща в дрешника на модерните девойки тази зима. Въпреки че евентуално имате нейни летни версии, тъй като тя е настояща и през топлите месеци, в този момент откриваме нейни зимни разновидности, които с лекост прибавят нотки на Y2K тренда, който господства последните няколко сезона.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Някъде по средата сред класическата шапка и баретата, каскетът се свързва с разносвачите на вестници в предишното. Малко по-късно навлиза в модата, под въздействието на американския жанр, с цел да се трансформира в желан избор за феновете на preppy стила, които обичат да го комбинират с плисирани мини поли и вталени тренчкоти. Помним и каскетите, с които се появяваше героинята на Ан Хатауей в „ Дяволът носи Прада “ и какъв брой стилно ги съчетаваше тя.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Inspired Celebrity Outfits (@celebstyletwin)

Създадена да разкрива единствено една част от лицето, нормално очите или устата, балаклавата е идеалният съдружник за изправяне против студа със жанр. Независимо дали е съчетана с женствена рокля или ежедневни дънки, тя сигурно ще придаде по-интересен външен тип.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ROMINA MEIER (@donnaromina)

Но пък класиците като нас постоянно имат на разположение плетената скиорска шапка. Надхвърляйки своята утилитарна приложимост, тя се предлага в смели и цветни версии, увеличавайки стилния коефициент на всяко облекло.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Закотвена в духа на street style облеклото, бейзболната шапката в никакъв случай не е била толкоз известна. Тя укрепва стайлинга с неналожителен сексапил и обичаме да я носим в композиция с необятни дънки или дълга пола, с бомбър или обемно палто, както и с кецове, само че и с каубойски ботуши.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyrader)

 
Завръщането на белите ботуши – по какъв начин да ги носим по най-стилния метод

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР