Ако и следващите преговори с Русия се провалят, значи Третата

...
Ако и следващите преговори с Русия се провалят, значи Третата
Коментари Харесай

Зеленски: Ако и следващите преговори с Русия се провалят, значи Третата световна война е в ход 

Ако и идващите договаряния с Русия се провалят, значи Третата международна война е в ход. Това съобщи пред Си Ен Ен украинският президент Володимир Зеленски.

"Готов съм за договаряния с него (Владимир Путин-бел. ред.). Бях подготвен през последните две години. И мисля, че без договаряния не можем да сложим завършек на тази война ".



"Мисля, че би трябвало да използваме всеки формат, всеки късмет, с цел да имаме опция за договаряния, опция за диалог с Путин. Но в случай че тези опити се провалят, това би означавало, че към този момент се води Третата международна война ", добави той.

Зеленски по-рано сподели, че договарянията с Русия не престават и че неговите цели в договарянията са ясни: "Краят на войната, гаранции за сигурност, суверенитет, възобновяване на териториалната целокупност, действителни гаранции за страната ни, действителна отбрана за страната ни ".

В свое послание в събота украинският президент сподели прочувствено Дошло е времето за мирни договаряния. Това съобщи във видео послание украинският президент Володимир Зеленски. Той и предизвести, че в противоположен случай ще са нужни генерации, с цел да може Русия да се възвърне от загубите, понесени по време на войната, съобщи "Ройтерс ".

Зеленски съобщи, че "Украйна постоянно е предложила решения за мир и желае смислени и почтени договаряния за мир и сигурност, без отсрочване ".

Русия обаче предизвести, че договаряния сред Путин и Зеленски може да се проведат, единствено в случай че актуалните директни договаряния сред двете страни прикючат сполучливо и бъде подписано съглашение от двамата външни министри и утвърдено от държавните управления на двете страни, съобщи нюз. бг.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган неведнъж предлага да провежда в Турция договаряния сред президентите на Русия и Украйна, защото Анкара подържа положителни връзки и с двете страни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР