Ако ДПС получи третия мандат за съставяне на правителство, ще

...
Ако ДПС получи третия мандат за съставяне на правителство, ще
Коментари Харесай

Карадайъ: Ако получи третия мандат, ДПС ще го върне

Ако Движение за права и свободи получи третия мандат за сформиране на държавно управление, ще го върне. Новината заяви водачът на Движението Мустафа Карадайъ в изявление за Нова тв. То бе обещано от заседателната зала в централата на Движение за права и свободи, където всеки вторник заседава ЦОБ на Движението дружно с депутатите. Всички решения на Движение за права и свободи се вземат в тази зала, сподели Карадайъ.  

Дали с мандата на Асен Василев „ Продължаваме промяната ” ще успее да сформира държавно управление, ще забележим, сподели Карадйъ. И уточни събитие в българския политически живот от последния месец, което е изключително обезпокоително. Да се купуват народни представители като на битпазар, за нас не е обикновено, само че за тях очевидно е, възмути се водачът на Движение за права и свободи. И съобщи: „ Виждаме го всеки ден, четем го през медиите. Това очевидно са полезностите на смяната. ”.

Явно имат целева група. Към мен още не са тръгнали, за жалост, не знам за какво, пошегува се Мустафа Карадайъ. И съществено разяснява: „ Има огромен проблем в нашия политически живот и той е неналичието на нормалност. ”.

 „ Промяната ” наложи ненавист, разделяне, опълчване. На тази политика обаче сме очевидци освен през днешния ден, а и в последния месец, в последните 6 месеца, в последните 12 години. Ние непрестанно сме изобличавали този модел, непрестанно призоваваме на нормалност в политиката и политическите процеси. Промяната сякаш пристигна с концепцията да трансформира модела ГЕРБ, само че се оказа продължаването на модела ГЕРБ и то към по-лошо, разяснява Карадайъ.

Най-нормалното е в тази обстановка да се отиде на избори, българските жители да натоварят с отговорност партиите, само че и тези, които ще отидат на избори, да подходят отговорно и за показват своите цели с грижа за хората и бизнеса, а не с опълчване и ненавист. Ще върнем третия мандат за кабинет, в случай че го получим. А след изборите чакаме отворени порти за разговор, с цел да има ценностно,  хомогенно болшинство, което застава зад едно държавно управление с изрично евроатлантически позиции, разгласи Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР