Ако до преди два месеца Корнелия Нинова беше безспорен фаворит

...
Ако до преди два месеца Корнелия Нинова беше безспорен фаворит
Коментари Харесай

Кой ще е наследникът на Корнелия Нинова в БСП

Ако до преди два месеца Корнелия Нинова беше неоспорим любимец за лидерския пост в Българска социалистическа партия, то през днешния ден разделянето в партия е такова, че възможностите на Кирил Добрев са доста по-големи от преди. Подобно мнение показа социологът от “Тренд “ Димитър Ганев в студиото на “Офанзива с Любо Огнянов “.

“БСП не съумя да откри място в тази рецесия “, споделя Ганев. “Към това се добавя и фактът, че рецесията хвана Българска социалистическа партия в доста тежко разделяне вътре в самата партия. Твърде допустимо е Българска социалистическа партия да има нов водач. Кирил Добрев набира мощ през последните месеци и не е изключено да измести Корнелия Нинова от лидерския пост “.

Настоящата обстановка не разрешава на другите социологически изследвания да дадат по-точна картина за електората на другите партии, само че при сегашния способ на работа може да се заключи, че властта се употребява с изключително висока поддръжка, с помощта на решенията по време на пандемията.

“В момента, в който спрем да приказваме за здравната рецесия, ще стартираме да приказваме за икономическата рецесия, която ще последва решенията на всички държавни управления по време на пандемията “, разяснява още социологът. “Въпросът е - ще успее ли властта да резервира публичното доверие “?

Както в целия свят, по този начин и у нас, се вижда една самобитна междупартийна борба сред поддръжниците на Мутафчийски и тези на Мангъров, споделя Димитър Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР