Ако детето ви в тийнейджърска възраст каже, че слуша Малката,

...
Ако детето ви в тийнейджърска възраст каже, че слуша Малката,
Коментари Харесай

Ето ги новите звезди в поп фолка. Децата са луди по тях

Ако детето ви в тийнейджърска възраст каже, че слуша Малката, да знаете, че това е новата поп фолк сензация Ваня Стоянова. Сайтът vbox7 направи ранглиста на най-новите поп фолк звезди. В топ 5 е и братът на Фики Стораро, който върви по личен път.

Лидия се трансформира в тотална фолк сензация, а Галин значително оказа помощ на младото момиче, с цел да се трансформира в същинска млада звезда. Лидия е не просто красива и млада, само че и много надарена, тъй като умее да пее разнообразни стилове музика напълно онлайн и не се доверява единствено на плейбека, както много други нейни колежки вършат.

Малкият брат на Фики върви по личен път и не е в сянката на батко си и татко си. Емрах затвърди усещането, че от семейство Стораро излизат единствено надарени вокалисти, които имат данните да пеят всичко. Около Емрах има всевъзможни вести напоследък, огромна част от тях клюки и откровени неистини, само че той не обръща внимание на тях и рядко дава изявленията. Той залага напълно на музиката, която прави.

Данна е най-малката от изброените до този миг, само че и тя се трансформира в фаворитка на младите през днешния ден. Крехката певица се радва на огромно внимание в обществените мрежи, а и освен. Песните ѝ се трансформират в шлагер и несъмнено си проличава, че има самочувствие на потвърдена певица.

Малката се споделя Ваня Стоянова, само че хората я познават повече с този псевдоним. Тя е горещата и предизвикателна мацка, която пали пристрастености и излъчва доста съблазън във всяко свое парче. Феновете споделят, че нейните участия са по-различни от тези на други фолк звезди, тъй като Малката се раздава на макс и не пести сила.

Българският Джъстин Бийбър! Така някои почитатели разказват Денис, който набра огромна известност в последните години. Всяка негова ария се трансформира в цялостен шлагер и много от сътрудниците му желаят да вършат дуети с него. Всяко негово парче се изкачва за часове до челните места в чартовете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР