Ако чувствате, че не сте обичани, по-добре е да прекъснете

...
Ако чувствате, че не сте обичани, по-добре е да прекъснете
Коментари Харесай

Ако е хубаво, няма да има край - или защо тези приятели нямат място в живота ви

Ако чувствате, че не сте обичани, по-добре е да прекъснете връзките си с този човек. В противоположен случай по-късно той може да ви нарани.

Понякога идва миг в живота, когато внезапно осъзнаваме, че индивидът до нас въобще не е това, за което сме го мислили. И решаваме да прекъснем тази връзка един път вечно, тъй като е токсична.

А ето и няколко потребни съвета по какъв начин да махнете такива хора от живота си. 

На доктрина е елементарно, само че на процедура несъмнено е много по-трудно. Все отново приказваме за хора, с които поддържаме връзки отдавна и сме претърпели доста дружно, само че би трябвало да сме мощни. Можем да намерим някой, който ще ни почита такива, каквито сме и ще ни обича макар нашите дефекти.

 мъж, жена

1. Пътищата ви се разделят и това е добре! Усещането, че връзката ще продължи постоянно, е безусловно обикновено за другарството сред двама души. Но, както се случва в любовните връзки, от време на време другарството стига до своя логически свършек. И би трябвало да се научим да го одобряваме.

По пътя на живота ще „ загубите “ толкоз доста по този метод. Просто бъдете подготвени за това.

2. Фокусирайте се върху здрави взаимоотношения. Когато най-сетне решите да прекратите токсичната си връзка, би трябвало да положите старания да се концентрирайте върху другите хора от вашето обграждане. Тези, които са неразделна част от живота ви. Полезно е да можем да се фокусираме върху здрави взаимоотношения, които ни оказват помощ да растем и да се развиваме като персони. Повярвайте, коства си. Не съжалявайте за отделеното време!

3. Няма потребност да таите яд и възмущение. Понякога е мъчно да приемеш " неприятен " другар. В последна сметка се предполагаше, че той постоянно ще бъде с нас, само че не стана по този начин. Това може да ви накара да изпитате цялата мъка на негодуванието, само че това възприятие би трябвало да го „ изхвърлите “. Опитайте се да простите на този човек, че не е " издържал теста " за преданост. Освободете се от обидата и продължете по пътя си! По-добре е за нас самите да пуснем хората, които не ни обичат.

 дами

4. Не очаквайте опрощение. Ако вашият другар ви е наранил и решите, че той не би трябвало да участва в живота ви, тогава не би трябвало да очаквате никакви извинения от него. Чудо няма да стане! И не е нужно да се храните с вярата, че той евентуално си признава, че се е справил зле и в този момент се срами. Това е съвършен сюжет, само че е доста надалеч от действителността. А когато осъзнаването на това пристигна, ще стане още по-болезнено. " Да обичаш някой, който не те обича, е като да се опитваш да летиш с едно крило. "

5. Научете се да се освобождавате от токсичните хора. И не се измъчвайте, когато се постанова да постъпите по този начин. Просто спрете да поддържате връзка и си дайте опция да продължите напред. Убедете се, че заслужавате нещо по-добро. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Но " изцелението " стартира тъкмо по този метод.

6. Позволете си да бъдете тъжни. В края на всяка връзка е безусловно обикновено да се чувствате тъжни. И даже е добре, че изпитвате такива страсти. Така че можете умерено да отразявате и анализирате всичко, което се е случило. Съзнавайки, че някой ви е предиздвикал да се почувствате зле, няма да позволите да се отнасят по този начин с вас в бъдеще. Така че не потискайте страстите си. Бъдете тъжни. Дайте си време да се възстановите. И приемете всичко това като скъп опит.

 жена

7. Погрижете се първо за себе си. Най-важното е да изградите връзка със себе си. Обичайте и уважавайте себе си. Напомнете си, че заслужавате здрава връзка. Освобождаването от такива хора не е елементарно, само че от време на време е належащо. Просто доста хора не помнят за своето физическо и прочувствено благоденствие след мъчителна разлъка. Спират да се грижат за себе си.

Имате потребност от добра отмора и уравновесена диета! Във всяка обстановка. И каквото и да се случи, значимо е на първо място да задоволите персоналните си потребности.

8. Приемете протичащото се за даденост.

Ако желаете да продължите напред, би трябвало да се научите да приемате действителността такава, каквато е. Много хора не престават да поддържат токсични връзки с вярата, че един ден ще могат да трансформират всичко. Но е значимо да помним, че не можем да променим никого с изключение на себе си. Ако връзката „ не върви “, тогава има единствено един излаз: да си тръгнеш и да продължиш по пътя си. 

С други думи, без значение от типа на връзката (приятелска или любовна), би трябвало да се научите да пускате да си вървят хората, които не ви обичат. Най-важното е да цените себе си и да знаете от какво имате потребност!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР