Ако бялото и синьото бяха късметлийските цветове за миналата година

...
Ако бялото и синьото бяха късметлийските цветове за миналата година
Коментари Харесай

Астролозите съветват: Какви цветове да носим през 2021

Ако бялото и синьото бяха късметлийските цветове за предходната година на Плъха, в годината на Металния бик 2021 щастливите цветове са сребристобяло и светлосиньо.
Сребристобялото има благоприятен резултат и прогонва възприятието на самотност. Ако желаете да релаксирате и се заредите с нови сили, гледайте в стена с този цвят. Светлосиньото е цветът, който ни зарежда с положителна сила, когато страдаме от продължителен стрес или несъразмерна отмалялост. 
На петте детайла (метал, вода, дърво, огън и земя) дават отговор пет цвята (сребристобяло, черно, зелено, алено и кафяво). Така античните китайци назовават годината освен с несъмнено животно, само че и с избран цвят. Така 2021 е година на Металния бик, а защото сребристобялото е цветът на метала, цялостното название е Година на белия железен бик .
На 12 февруари започва Китайската година на Металния бик. Ако желаете да притегляте шанс, благосъстояние и здраве, дано към вас преобладаващи да са цветовете сребристобяло и светлосиньо.
Избрахте ли към този момент цветовете си за 2021? Ето щастливите цветове и какво ще ни донесат. 
БЯЛО
През 2021 бялото се свързва с триумфи в бизнеса и положителните обществени взаимоотношения. Белият цвят носи мир, успокоение и релакс. Препоръчва се да носите бели облекла постоянно, когато се чувствате претрупани или раздразнени.
ЗЛАТИСТО
Златистият цвят се свързва с бижута, само че може да го включите като колорит и във вашия дрешник или при декорацията на дома. Златния цвят символизира мощ и непоклатимост.
СИНЬО
 Три пъти назадничав Меркурий през 2021 година Три пъти назадничав Меркурий през 2021 година
И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3 пъти: във Водолей - от 30 януари до 21 февруари, в Близнаци - от 29 май до 22 юни, и...
Синьото е цветът на доверието, искреността и лоялността. Синият цвят ни оказва помощ да се отворим към всичко възвишено и прелестно към нас, както и да живеем в цялостна естетика с близките.

ЗЕЛЕНО
Друг благополучен цвят за 2021 е зеленият, който се асоциира с триумф в учебно заведение и просветеност. Зеленото е цвят, който ни успокоява физически и душевен, понижава напрежението и прогонва възприятието за безпокойствие. Зеленото е най-подходящият цвят за побеждаване на раздразнението. Действа като успокоително средство за хора, които бързо избухват и страдат от хронично нервно разстройство.
ЛИЛАВО
 Тези зодии имат вяра най-вече на астрологията Тези зодии имат вяра най-вече на астрологията
Астрологията е област, която разделя хората - някои се уповават на нея за всяко нещо, до момента в който други хора я отхвърлят и бягат от нея като д...
Лилавото подхранва най-важната част от нашия мозък и ни оказва помощ да разширяваме хоризонта си на познанието. Лилавият цвят подтиква най-възвишените човешки идеали. Под въздействие на този цвят се основават най-красивите творби на изкуството, музиката, прозата, поезията, скулптурата. Според Леонардо да Винчи силата на медитацията се покачва доста повече, в случай че медитираме в стая с лилави прозорци, когато слънцето е в своя зенит.
ЧЕРВЕНО
Ярко аленото е цветът, който наподобява в никакъв случай не излиза от мода. Това е цветът на пристрастеността и постоянно притегля вниманието. Смята се, че аленото носи шанс и позитивна сила.
РОЗОВО
Няма да сбъркате, в случай че носите розови облекла напролет и лятото. Актуалните нюанси са лилаво и прасковено. Розовото притегля добротата, заниманието, приятните страсти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР