Ако бях на мястото на ППДБ, щях да си призная,

...
Ако бях на мястото на ППДБ, щях да си призная,
Коментари Харесай

Димчев: ППДБ, кандидатурата на Васил Терзиев е сериозен гаф! Редно е да бъде изтеглена

Ако бях на мястото на ППДБ, щях да си призная, че съм сгафил доста съществено.
София е ключът към България. През изборите за кмет на София се печели България. Историите на Тодор Живков, ОДС и Бойко Борисов са добре известни.
За този ключ създателите на сюжета с лодката от 2020 са наясно. Изборът им на претендент наподобява прелестен, в случай че не броим това, че дядо му, чичо му, татко му и майка му са офицери от Държавна сигурност, освен това с профил на номенклатурно развиване, който подхожда на милионите, насъбрани от претендента и отчасти вложени за неговата кандидатура.
Не просто подхожда, неговата зора, първите седем години в бизнеса, първите няколко милиона, първите стотина служителя и клиента са осъществени, до момента в който сдружението на уважаемия претендент е било благосъстоятелност на една от многочислените куфарни Държавна сигурност мафии.
Няма по-добър образец за шуробаджанащина от този на Васил Терзиев и неговите Държавна сигурност родители и родственици.
Редно би било кандидатурата му за кмет на София да бъде изтеглена, изключително с оглед събитията, които се случват в Украйна и позицията, която мнозина от редовите членове на Политическа партия, Демократична България и партиите, които ги съставляват, показват.
Нека не вършим София пленник на ползите на тайните служби на омразния комунистически режим!
Защото реставрацията чука на портите.
От Facebook профила на продуцента Виктор Димчев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР