Ако бях кмет на Столична община, бих направил незабавно това

...
Ако бях кмет на Столична община, бих направил незабавно това
Коментари Харесай

Нова инициатива за промяна на Паметника на съветската армия

" Ако бях кмет на Столична община, бих направил неотложно това деяние в три стъпки - превръщането на Паметника на руската войска в Монумент " България над всичко ". Мястото е извънредно уместно да припомня на нашите политици този главен принцип на държавността, както и ще повдига духа на всички ни ". Това предлага в обява във фейсбук ръководителят на УС на Камарата на архитектите в България Борислав Игнатов. Той споделя още:

" Гербът на Република България ще е двустранен, с цел да се вижда и от университета, и от парка. Вътре в него ще има камбана, която ще бие на всеки кръговиден час в светлата половина на денонощието, като възрожденските часовникови кули. Фигуралната комбинация със руския боец ще бъде преместена на дребен фундамент сред парк-хотел Москва и съветското посолство, където ще стои добре в средата и ще бъде осветена от слънцето в лице, вместо в тил, както е в този момент.

При добра организация и подготовка, монтажът може да бъде изработен в границите на един ден.
Колко ще коства на общинския бюджет и данъкоплатците тази самодейност? Нула лв. и нула стотинки! Вярвам, че това може да бъде направено с дарения от жители и компании и безвъзмезден учредителен труд на доброволци. Убеден съм, и че доста общински съветници ще се включат в дарителската акция с персонални средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР