200 лв. глоба е санкцията за шофьора на тира, който

...
200 лв. глоба е санкцията за шофьора на тира, който
Коментари Харесай

Санкцията за тира, който се вряза в къща в с. Баница – 200 лв. глоба

200 лева санкция е глобата за водача на тира, който през вчерашния ден едвам не събори къща във врачанското с. Баница, оповестиха за bTV от полицията.

Пробите за алкохол и опиати на водача са негативни. Той не е потърпевш.

Най-вероятната причина за катастрофата е придвижване с превишена скорост, а това е следващият сходен случай в селото.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

По второкласния път за Ферибот Оряхово – Бекет дневно минават стотици тирове. Жителите на селото споделят, че рестриктивните мерки на скоростта постоянно не се съблюдават и упорстват институциите да реагират незабавно.

„ В нито една европейска страна тирове не минават по 500 дневно в обитаемо място. Как един възрастен човек ще отиде да си купи храна от магазина, когато би трябвало да прекоси шосе “, разяснява Надя Петрова, съсобственик на потърпевшия парцел.

Какво ще предложи кметът?

Жителите на с. Баница от години стачкуват против натовареният трафик.

„ Ще внесем искане за най-малко три повдигнати пешеходни пътеки, тъй като това не е обикновено “, разгласи кметът на селото Владимир Вълов.

Инцидентът е от врачанското с. Баница

Инцидентът стана тази заран. Камионът отсече три дървета, счупи електрически дирек и удари къщата.

Снимка: Цветелин Цветанов

Собствениците на парцела, които живеят във Враца, оповестиха, че са напукани стени от удара, счупени са и прозорци. Операцията по изтеглянето на камиона продължи с часове, имаше заплаха ремаркето да се преобърне върху къщата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР