От 21 май до 23 май движението ще бъде двупосочно

...
От 21 май до 23 май движението ще бъде двупосочно
Коментари Харесай

Затварят тунел „Топли дол“ тази нощ за четири часа

От 21 май до 23 май придвижването ще бъде в двете посоки в тръбата за София на тунел „ Мало Бучино “ на Автомагистрала „ Струма “

Тази нощ от 00:00 часа до 04:00 часа на 21 май /вторник/ ще се ограничи придвижването на всички транспортни средства в тунел „ Топли дол “ на Автомагистрала „ Хемус “, оповестиха от АПИ.

Причината за смяната във краткотрайната организация на придвижване е безвредното осъществяване на действия, свързани с ремонта на оборудването в тръбата за Варна. Пътуващите ще се пренасочват по обходен маршрут: от пътна връзка „ Витинска река “ при 30-и км по път I-1 и път II-17 до пътен възел „ Ботевград “ при 47-и км.

От 9 ч. на 21 май /вторник/ до 9 ч. на 23 май /четвъртък/ придвижването ще се реализира в двете посоки в тръбата за София на тунел „ Мало Бучино “ на Автомагистрала „ Струма “ заради ремонт на металните носещи структури на осветлението в тръбата за Перник.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и да карат деликатно, спазвайки отдалеченост. Да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР