Ако БСП получи от президента третия мандат за правителство, ще

...
Ако БСП получи от президента третия мандат за правителство, ще
Коментари Харесай

Отиваме ли на избори? Нинова с гореща новина

Ако Българска социалистическа партия получи от президента третия мандат за държавно управление, ще направи всичко допустимо да сформира кабинет, съобщи пред Нова телевизия водачът на партията Корнелия Нинова.

" Трябва да опитаме, като това, което заявяват всички парламентарни групи – дайте да отделим това, което ни разделя, и да намерим това, което ни събира. Ще чакаме от всички оферти, ще преговаряме с всички, ще създадем всичко допустимо ", сподели Нинова.
-->
От " Демократична България " към този момент обявиха, че, в случай че те получат третия мандат, биха се пробвали да го осъществят, само че “не непременно ”, като се изрази съпредседателят на групировката Христо Иванов.

Предстои президентът да разгласи на коя политическа групировка ще връчи третия мандат за държавно управление.

Според ръководителя Българска социалистическа партия страната ни няма да успее да влезе в еврозоната на 1-ви януари 2024 година, без това да провокира разтърсвания. „ Ние желаеме това да се направи рационално, постепенно и с причини.

Икономиката да не се срине и хората да не обеднеят още повече - това са нашите запаси във връзка с еврозоната ”, сподели още Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР