Агресия и насочено оръжие срещу шофьор – на това са

...
Агресия и насочено оръжие срещу шофьор – на това са
Коментари Харесай

Агресия и насочено оръжие срещу шофьор – на това станаха свидетели пловдивчани

Агресия и ориентирано оръжие против водач – на това са станали очевидци пловдивчани, които са пътували по един от най-оживените булеварди в града под тепетата през днешния ден сутринта. Стресиран четец на TrafficNews алармира и изпрати видеозапис, на който се вижда неуместната преживелица. Той приканва полицията за подпомагане в установяването на причинителя.
Парадоксалното е, че обстановката се е разиграла на метри от районно ръководство, а водачът се е качил в джипа си по-късно е отпрашил без никакъв проблем.
По думи на очевидци, малко преди мъжът да насочи револвера си и да удари няколко пъти различен участник в придвижването, е имало гонка по целия бул. „ 6-ти септември ”. Агресивният водач на джип „ Лексус “ със софийска регистрация- CВ2465НВ е преследвал дребната пловдивска кола и е размахвал оръжието през прозореца, заплашвайки другия лидер да спре.
Шофьорът на пловдивската кола се опитал да направи противоположен завой и да избегне преследвача си, само че без триумф. Водачът на лексуса го е засякъл и спрял целия трафик, по-късно е слязъл от автомобила си с оръжие в ръка, доближил се до пловдивската кола и почнал нападателно да удря водача й и да заплашва с оръжието. След тази обстановка, виновникът се качил в автомобила си, като че ли нищо не се е случило, а пловдивското возило траяло по булеварда.
Много от водачите, станали очевидци на тази картина, са безусловно възмутени и изплашени от дейностите на мъжа. Към момента не е ясно какъв е типът на оръжието и дали то е законно. Медията ни строго осъжда подобен тип прояви и се надява пловдивската полиция да се самосезира и по-бързо водачът да бъде открит и осъден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР