Агресивно куче разкъса крака на жена в жилищен блок в

...
Агресивно куче разкъса крака на жена в жилищен блок в
Коментари Харесай

Агресивен питбул разкъса крака на жена в жилищен блок

Агресивно куче раздра крайници на жена в жилищен блок в центъра на Асеновград. Животното към този момент два пъти е нападало хора без да бъде предизвикано. Жителите на постройката упорстват рисковия звяр да бъде изселен, заяви водещият на „ Тази заран “ по бТВ Антон Хекимян.

``
реклама

Хората от кооперацията живеят в боязън, откакто голям питбул се откъсна от притежателя си и атакува жена на стълбището. 

От ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив оповестили, че могат единствено да глобят притежателя на злото куче.

„ Стопанинът му нищо не направиха, с цел да предотвратят нападението, а по-скоро преднамерено бе пуснато кучето с извинението, че не видял човек на терасата. Той употребява обща част, до която всеки от нас би трябвало да има достъп, а ние от години не можем да припарим до нея, тъй като кучето се отглежда там “, сподели пострадалата Елена Кръстева.  

Пострадалата е към момента с отворена рана. Наложило се поради случая да лежи в болница. 

„ Още същата вечер писах тъжба в полицията. Пет дни пих антибиотик, само че нещата се усложниха и се наложи да ми създадат интервенция, тъй като инфекцията потегли във вътрешността “, споделя Елена.

Оказа се, че това не е първото нахлуване на питбула. Преди години е нахапал и различен човек. 

Съседите се опасяват да употребяват общата тераса. 

„ Опасно е. Питбулът е голям. Почти на всеки етаж има дребни деца. Изпуснат ли го не знам какво може да се случи “, сподели млад мъж.

Елена се опасява, тъй като се оказва, че няма кой да отбрани нея и околните й. „ От полицията ми споделиха, че според закона могат единствено да създадат инспекция и вероятно да го глобят. Ние обаче нямаме права “, прибавя тя.

Хората в кооперацията събират подписка за изселване на питбула. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР