Агитката на ЦСКА-София прекрати бойкота срещу ръководството на клуба и

...
Агитката на ЦСКА-София прекрати бойкота срещу ръководството на клуба и
Коментари Харесай

Феновете на "ЦСКА-София" прекратиха бойкота с отвращение

Агитката на " ЦСКА-София " приключи протеста против управлението на клуба и ще се завърне на мястото си по време на мачовете на тима, макар продължаващото си противоречие против метода на ръководство. Най-върлите последователи на тима стопираха да посещават дуелите от май т.г., след загубата с 0:1 от " Левски " във финала за Купата на България. Те оповестиха, че стачкуват поради политиката на притежателя Гриша Ганчев, както и поради неналичието на връзка с последователите.

Сега от фенската секта " Сектор Г " излязоха с нова позиция, в която се акцентира, че от клуба не са сторили съвсем нищо, с цел да удовлетворят настояванията им, само че все пак агитката ще поддържа тима в борбата му за шампионската купа. В момента " ЦСКА-София " е отпред в класирането с 44 т., на 1 т. пред " Лудогорец ", който печели купата в последните 11 години.

" Какво се промени? Честно казано съвсем нищо, с изключение на козметични опити за усъвършенстване в маркетинга и, несъмнено, новият магазин на Армията. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай (...) За стадиона няма да приказваме съвсем, тъй като и за нас тази тематика е извънредно болна. Но неналичието на задоволително връзка и бистрота в процеса сигурно основава чувството, че нещо не е както би трябвало (...) Ръководните процеси са все по този начин полуаматьорски и тук почтено казано смяна в близко и дълготрайно бъдеще не чакаме. За това желаеме да кажем следното: Опитахме да повлияем с неявяване - не стана. Време е да пробваме с наличие ", оповестиха от " Сектор Г ".

В обръщението си почитателите намират и позитивни трендове в тима - наличието на треньора Саша Илич и въздействието му върху играта на тима и атмосферата измежду футболистите. Но многозначително прибавят по адрес на сърбина: " Надяваме да не стане следващият " приготвен " от шеф-майсторите, които към момента са в съблекалнята. Този тим занапред има да убеждава алена България, че миналата есен не е елементарна случайност. Все отново всички знаем какво се случва нормално през пролетта, нали по този начин? "



През май м.г. притежателят на клуба Гриша Ганчев даде обещание да има по-голяма неприкритост към почитателите от страна на управлението, а синът му Данаил направи няколко срещи с почитатели из страната, на които се опита да ги уговори към преустановяване на протеста. В последна сметка митингът, траял 8 месеца, завърши не поради молбата на шефовете, а по решение на самите последователи.

 

Още по тематиката
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР