Агенцията по вписванията планира временно ограничаване на достъпа до част

...
Агенцията по вписванията планира временно ограничаване на достъпа до част
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията спира временно част от електронните си услуги

Агенцията по вписванията възнамерява краткотрайно ограничение на достъпа до част от електронните си услуги поради оптимизация на софтуера и хардуера на осведомителните системи на организация, както и въвеждане на нови функционалности.

Като първи стадий от плануваното усъвършенстване, в интервала от 15:00 ч. до 18:30 ч. на 1 юни (събота), както и на 8-9 юни (събота/неделя) и 15-16 юни (събота/неделя) електронните услуги, предоставяни от Имотен указател, Търговски указател, Регистър БУЛСТАТ и Регистър на имуществените връзки на съпрузите няма да бъдат налични.

На уеб страницата на организацията потребителите на електронни услуги ще бъдат в допълнение уведомявани за точното времетраене на спиранията за датите 8-9 и 15-16 юни.

Първият стадий е очакван след края на акцията за обявление на действителните притежатели - 31 май и допустимо най-отдалечен от пика на акцията по подаване на годишни финансови доклади - 30 юни.

Част от уговорките са по плановете за надграждане на ТРРЮЛНЦ и Имотния указател, по Оперативна стратегия " Добро ръководство ".

Целта е модернизиране и възобновяване на услугите, въвеждане на нов модел за непрекъснато наблюдаване и надзор и повишение сигурността на работата на осведомителните системи на Агенцията.

От организацията твърдят, че интервалите и времетраенето на процедурите , в които ще се правят дейностите по оптимизация, са съобразени с предстоящите натоварвания на системите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР