Агенцията по „Социално подпомагане“ обяви конкурс за главен социален работник

...
Агенцията по „Социално подпомагане“ обяви конкурс за главен социален работник
Коментари Харесай

Търсят главен социален работник в „Закрила на детето“

Агенцията по „ Социално подкрепяне “ разгласи конкурс за основен обществен служащ във Враца, научи BulNews.bg. Свободното място е за отдел „ Закрила на детето “.
Важно е претендентите да знаят, че главната им цел е да реализират практическа активност по протекция на детето на общинско равнище. Те ще работят директно с децата и фамилиите за фамилна поддръжка, предварителна защита, реинтеграция, осиновяване и приемна грижа. Пряката им работа ще е с деца в риск и с техните фамилии, като ще си партнират и с други институции, и организации по проблеми, свързани със протекция на децата. В дилемите им ще влиза и изследване на потребностите и обмисляне на развиване на обществени услуги за деца и фамилии.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за длъжността е „ бакалавър “ с най-малък професионален опит от 2 години и IV младши сан.
Допълнителните умения и квалификации, които се изискват, са аналитична подготвеност, ориентировка към резултати, работа в екип, отзивчива подготвеност, фокус към клиента и професионална подготвеност.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 650 лв., като главният размер на заплатата зависи от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Срокът за подаване на документи е до 6 април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР