Агенция за събиране на вземания ЕАД продава: I. Офиси в

...
Коментари Харесай

Агенцията за събиране на вземания продава офиси и жилищни имоти в град София

" Агенция за събиране на вземания " ЕАД продава:

I. Офиси в град София, кв. " Манастирски ливади ", бл. 87 А

" Агенция за събиране на вземания " ЕАД продава два офиса, ситуирани в жилищна постройка, кад. идент. 8134.1006.910.2, находяща се в гр. София, регион " Триадица ", издигната в УПИ VI-117, кв. 19 по проекта на град София, м. " Манастирски ливади - изток ", целият с повърхност от 482 кв.м., дружно със съответните идеални елементи от правото на градеж:
Офис №1, с повърхност от 66.72 кв.м., дружно с мазе №19 с повърхност от 51.61 кв.м:
Офис № 1, находящ се на първи етаж на гореописаната постройка, на кота + 0.00, състоящ се от комерсиална повърхност и хигиеничен възел, със застроена повърхност от 66.72 кв.м.; дружно с избено помещение № 19, находящо се в сутерена на горепосочената постройка, кота -2.80, със застроена повърхност от 51.65 квадратни метра, дружно с идеални елементи от общите елементи на постройката.
Офис №3, с повърхност от 41.99 кв.м., дружно с мазе №21 с повърхност от 26.59 кв.м:
Офис № 3, находящ се на първи етаж на гореописаната постройка, на кота + 0.00, състоящ се от комерсиална повърхност и хигиеничен възел, със застроена повърхност от 41.99 кв.м; дружно с избено помещение № 21, находящо се в сутерена на горепосочената постройка, кота -2.80, със застроена повърхност от 26.59 квадратни метра, дружно с идеални елементи от общите елементи на постройката, и съответните идеални елементи от правото на градеж върху поземления парцел.

Офисите се намират в южната част на гр. София, в кв. " Манастирски ливади ". Районът е застроен с нови здания, с добре развита инфраструктура, в непосредствена непосредственост и бърз изход на бул. " Тодор Каблешков ", наоколо до огромен супермаркет, " България мол ", Южен парк, връзки с градски превоз и на 15 мин. от центъра на София.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР