Агенция „Пътна инфраструктура“ оповести, че снегопочистващата фирма на автомагистрала „Тракия“

...
Агенция „Пътна инфраструктура“ оповести, че снегопочистващата фирма на автомагистрала „Тракия“
Коментари Харесай

АПИ ще санкционира снегопочистващата фирма на АМ „Тракия“

Агенция „ Пътна инфраструктура “ оповести, че снегопочистващата компания на автомагистрала „ Тракия “ ще претърпи наказания, защото не се е показала на нужното равнище след обилние снеговалежи от началото на седмицата.
В момента се проучва работата на всички пътноподдържащи компании след снеговалежа при започване на седмицата. Днес завършва одитът и в понеделник-вторник, след представянето и на документите, ще бъде оповестен размерът на глобите на сдруженията, които не са се справили на нужното равнище. Това съобщи инж. Дончо Атанасов ръководител на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ пред медии в Русе.
"Зимното поддържане на републиканските пътища е положително, само че имам забележки към поддържането на Автомагистрала „ Тракия “ и компанията ще бъде глобена, в сходство с клаузите на контракта, който имаме с нея ", съобщи инж. Атанасов. "Последните снеговалежи демонстрираха, че пътните компании са готови и се оправиха с почистването на републиканската мрежа ", акцентира ръководителят на УС на АПИ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР