По-рано тази година Леони Оствейн остана до 28-годишната си дъщеря,

...
По-рано тази година Леони Оствейн остана до 28-годишната си дъщеря,
Коментари Харесай

„Дъщеря ми почина от евтаназия след МЕ агония – подкрепям избора й“

По-рано тази година Леони Оствейн остана до 28-годишната си щерка, до момента в който тя постави завършек на живота си съгласно личните си условия.

Лорън Хуве-Оствейн, която документира пътуването си към евтаназията в известния си блог, беше диагностицирана с миалгичен енцефаломиелит (МЕ) през 2019 година – продължително положение, което я остави мощно изтощена и ставаше все по-изтощително с течение на времето.

През първите няколко месеца от болестта си Лорън, която живееше в Холандия, стана извънредно изтощена и към този момент не можеше да взе участие в занимания, които в миналото й харесваше, като катерене. В рамките на една година тя имаше служебно куче, което да й оказва помощ, до момента в който нещата последователно се влошаваха.

След като към този момент не можеше да върви, Лорън стартира да употребява инвалидна количка. Скоро обаче стана невероятно за Лорън да седи изправена за продължителни интервали от време, защото тялото й към този момент не можеше да контролира кръвното й налягане. И по този начин Лорън беше принудена да прекарва цялото си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР