Агенти на украинските тайни служби са се опитали да убият

...
Агенти на украинските тайни служби са се опитали да убият
Коментари Харесай

Bild: Украински агенти опитали да убият Путин с дрон камикадзе

Агенти на украинските секрети служби са се пробвали да убият Владимир Путин с дрон камикадзе, зареден с експлозиви, само че тяхната свръхсекретна задача се провалила, откакто дронът се разрушил на няколко километра от задачата, заяви немският в..

Украинската и съветската страна към момента не са коментирали тези спекулации.

Твърди се, че украинските служби са изстреляли в неделя безпилотен аероплан UJ-22 от Украйна, претрупан със 17 кг експлозиви, за да доближи новопостроена индустриална зона край Москва, която Путин е трябвало да посети, твърди немският вестник Bild.

Но преди смъртоносният дрон да доближи индустриалния парк Руднево с хипотетична задача да убие съветския водач, той се разруши единствено на няколко километра от мястото, твърди Bild, цитирайки туит на украинския деятел Юрий Романенко.

Романенко, който твърди, че има тесни връзки с разследващите служби на Киев, сподели, че сътрудници на украинските секрети служби са получили " информация " за очевидното пътешестване на Путин до промишления обект и са решили да пуснат смъртоносния дрон в опит да убият президента.

Той твърди, че безпилотният аероплан UJ-22, носещ 17 кг експлозив C4, който се разруши в село Вороского, на към 20 километра източно от промишлен парк Руднево, е бил изстрелян от украинските сили като част от атентата.

„ Путин, приближаваме се. Всички са видели новината за дрона, който долетя до Москва и не избухна. Значи този дрон е летял с причина. Миналата седмица нашето разузнаване получи информация за това, че Путин отива в индустриалния парк, а нашият дрон прелетя през всички Противовъздушна отбрана на Руската федерация и се разруши близо до индустриалния парк “, написа Романенко, представен от Bild.

Дрон UJ-22 се разруши покрай село Ворокого в неделя и в обществените медии, в това число Telegram, бяха оповестени изображения, показващи останките му в гора покрай Москва.

Bild, базирайки се на Романенко, твърди, че дронът е трябвало да се разбие в индустриалния парк Руднево и да убие Путин, който съгласно известията е бил предстоящ на мястото в неделя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР