Адвокатите на Доналд Тръмп са били уведомени да очакват обвинителен

...
Адвокатите на Доналд Тръмп са били уведомени да очакват обвинителен
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на Тръмп. Причината


Адвокатите на Доналд Тръмп са били известени да чакат обвинителен акт против някогашния президент на Съединени американски щати като резултат от федералното следствие на уголемен правосъден състав на опита му да анулира изборните резултати от 2020 година, заяви телевизия " Ен Би Си нюз ", представена от Ройтерс.

В Ройтерс прецизира, че в информацията на Ен Би Си не се показва дата, на която ще бъдат повдигнати обвиняванията. Специалният прокурор Джак Смит води следствието против Тръмп, който е любимец за номинацията на Републиканската партия за президентските избори следващата година. 
-->
Служители към този момент са свидетелствали, че по време на последния си месец като президент на Съединени американски щати Тръмп ги е притискал с погрешни изказвания, че тече всеобща акция по пазаруване на гласове. Неговите поддръжници щурмуваха Капитолия на 6 януари 2021 година в опит да спрат Конгреса на Съединени американски щати да утвърди успеха на сегашния президент Джо Байдън.

Миналия вторник Тръмп разгласи, че е получил писмо от Смит, в което специфичният прокурор го уведомява, че е обект на следствие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР