Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп приключиха едномесечното шествие от

...
Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп приключиха едномесечното шествие от
Коментари Харесай

Защитата на Тръмп приключва делото си в процеса за измама в Ню Йорк

Адвокатите на някогашния президент Доналд Тръмп завършиха едномесечното шествие от повече от дузина очевидци във вторник с показания от борбен, борбен професор по счетоводство на име Ели Бартов, който разгласи, че делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс против Тръмп е „ неуместно “.

Появата на Бартов бележи края на главните каузи на двете страни в процеса за гражданска машинация. Очаква се щатът да призове двама къси очевидци за опровергаване, преди делото да премине към нова фаза. Заключителните причини са планувани да стартират на 11 януари и съдията възнамерява да издаде решението си няколко седмици по-късно.

Процесът беше дълготрайно, с напрежение опълчване сред Тръмп и Джеймс, които постоянно бяха в стая, до момента в който техните юристи се сблъскаха. От самото начало те се редуваха да се нахвърлят един на различен пред медиите, събрани извън.

участва на встъпителните изказвания на 2 октомври, поемайки с кортежа си в центъра на Тръмп Тауър в ден от съвсем 80 градуса, за д...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР