Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов коментира поредното потенциално

...
Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов коментира поредното потенциално
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА за казуса с Армията: Ситуацията е абсурдна

Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов разяснява следващото евентуално закъснение на плана за реорганизация на стадион " Българска войска ". Той начерта упования от клуба сюжет, в случай че жалбоподателят Николай Веселинов не отдръпна настояванията си, както се надяват " алените ".

Юристът е сигурен, че съдът въобще няма да прегледа жалбата и ще я отхвърли. Това обаче не значи, че нещата ще се случат бързо.

" Ситуацията в действителност е неуместна. Надяваме се и в действителност има опция този жалбоподател да си отдръпна жалбата, с цел да не се изпраща тя в съда. Защото там ще се развие развой, при който чисто юридически той би трябвало незабавно да я върне, защото е пусната против необжалваем акт. Тоест е неприемлива процесуално.

Така че единственият вероятен ход на съда е да не преглежда и да върне тази тъжба, само че неприятното е, че когато го направи, това връщане ще предстои на обжалване пред Върховния съд. Съответно той ще удостовери решение му. Само че знаете, че това още веднъж е обвързвано с процесуални периоди, със възнаграждение на такси, които този човек няма да заплати, ще го търсят да го направи. След това пък няма да си приподпише жалбата от правист и юрист, отново ще му я върнат ", разяснява Трендафилов пред " Тема Спорт ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР