Адвокатът на осъдения на 8 години за педофилия Васил Чолаков

...
Адвокатът на осъдения на 8 години за педофилия Васил Чолаков
Коментари Харесай

Съдия Захарин Захариев попиля адвоката на хомопедофила Васил: Вие изобщо виждали ли сте клиента си, как да не е опасен?!

Адвокатът на наказания на 8 години за педофилия Васил Чолаков изиска през днешния ден понижаване на наказването от Бургаския областен съд. Припомняме, че преди близо година синът на ромския барон Румен Чолаков беше упрекнат, че правил гнусни полови дейности при опасност с 15-годишно момче от жк „ Меден рудник”. На Делото на втора инстанция се гледаше от един от най-уважаваните и опитни бургаски магистрати Захарин Захариев, оповестява " Флагман ".

„ Смятам, че присъдата от 8 години затвор е неприемлива, защото подзащитният ми не е лице с толкоз висока социална опасност”, стартира пледоарията си юрист Янчев, само че доста бързо бе скастрен от колоритния арбитър Захариев.

„ Вие въобще виждали ли сте подзащитния си? Вижте му лицето. Това на разположение на необществено рисков човек ли ви наподобява? Какво в този момент, ще желаете да му понижим присъдата на 3 месеца ли? Това е минималната присъда, господин юрист, по-малко от 3 месеца не мога да му дам!”, сподели Захариев, който обаче търпеливо изслуша тезите на прокуратурата и юриста на потърпевшото момче, преди да репликира обвинения и отбраната му.

Адвокатът не бранеше самичък хомопедофила Васил. Той бе подсилен и от бащата на обвинения - Румен Чолаков. Той единствено разгласи в залата: „ Това не е страна! Няма правораздаване!”, вместо да изкаже някаква действителна защитна теза. Самият факт, че тези думи бяха изказани непосредствено от адвокатската катедра изнерви още повече арбитър Захариев, който по този начин или другояче не беше в най-хубавото си въодушевление.

Каква ще е ориста на хомопедофила ще стане ясно в 14-дневен период. Не е изключено първоинстанционната му присъда да влезе в действие напълно скоро и 23-годишният Васил да прекара идващите 8 години зад решетките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР