Адвокатът на жената, която обвини ММА боеца Конър Макгрегър в

...
Адвокатът на жената, която обвини ММА боеца Конър Макгрегър в
Коментари Харесай

Вижте видеото на Макгрегър и обвинилата го в сексуално насилие

Адвокатът на дамата, която упрекна ММА боеца Конър Макгрегър в полово посягане, подлага на критика отговора му на обвиняванията, заявявайки, че клиентът й няма да бъде „ сплашван, засрамван или унизен “.

Макгрегър, който чака четвъртото си дете от приятелката си, изрично отхвърли обвиняванията, че е принуждавал дамата да прави орален секс с него и че се е опитвал да я изнасили.

Видеозаписи, които се появиха след случая, демонстрират по какъв начин Макгрегър води дамата, чиято идентичност е скрита, в тоалетната. Ариел Мичъл, нейният юрист, споделя, че фрагментите „ демонстрират какво е споделил нейният клиент, че е била полово нападната от Конър Макгрегър в тоалетната.

Адвокатите на Макгрегър споделиха, че фрагментите подкопават първичното изказване на дамата, че той и неговите охранители са я принудили да влезе в тоалетната, добавяйки, че Макгрегър „ приветства следствието, което той твърдо има вяра, че ще покаже, че изказванията против него са погрешни “.

Мичъл сподели, че отговорът им не е изненада и е „ общоприетоо изказване, което съвсем всеки принудител прави, когато дава отговор на сходни обвинявания “.

Видео се появи след обвиняванията сега, в който Макгрегър заведе своя обвинител в полово принуждение в тоалетната по време на мач №4 сред Маями Хийт и Денвър Нъгетс от финалите на НБА. На него се вижда неговият антураж от защита, който пази вратата, до момента в който двамата влизат вътре и затварят вратата след себе си.

В изказване в петък представител на полицейското ръководство на Маями сподели „ Отделът за специфични жертви на MPD проверява отчет, подаден в неделя, 11 юни 2023 година Това е намерено следствие, тъй че сега не може да бъде разкрита спомагателна информация. “

На фрагментите се вижда по какъв начин Макгрегър излиза от тоалетната, след което се доближава до дамата, хваща я за ръка и потегля назад към тоалетната. Тя го последва и те изчезват зад вратата. След това антуражът на Макгрегър от охранители блокира входа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР