Адвокатът на Джони Деп призова днес съдебното жури да признае

...
Адвокатът на Джони Деп призова днес съдебното жури да признае
Коментари Харесай

Голям удар! Уникална реч на адвоката на Джони Деп

Адвокатът на Джони Деп прикани през днешния ден правосъдното жури да признае някогашната брачна половинка на артиста Амбър Хърд за отговорна в клюка поради обвинявания в домашно принуждение и да му върне " живота ", предава БГНЕС.

" Това, което е заложено на карта в този развой, е положителното име на един човек ", съобщи Камил Васкес, юрист на звездата от " Карибски пирати ", в заключителните си речи в окръжния съд на окръг Феърфакс покрай столицата на Съединени американски щати.

" Ние ви молим да върнете живота на господин Деп, да кажете на света, че господин Деп не е насилникът, за който мис Хърд твърди, че е, и да държите мис Хърд виновна за лъжите ѝ ", сподели Васкес.

" Доказателствата, показани в този развой, демонстрират, че госпожа Хърд е насилникът ", добави тя. " Тя е упражнявала принуждение, злоупотребявала е и е била жестока. "

Днес арбитър Пени Азкарате ще съобщи делото на седемчленното жури, което ще възобнови във вторник разискванията.

58-годишният Деп заведе дело за клюка против Хърд във Вирджиния поради публикация, която тя написа за „ The Washington Post “ през декември 2018 година и в която разказва " обществена фигура, представляваща домашното принуждение ".

Родената в Тексас Хърд, която имаше основна роля в " Аквамен ", не назова името на Деп в публикацията, само че той я съди за това, че е загатнала, че той е домакински принудител, и изиска обезщетение от 50 млн. $.

36-годишната Хърд предявява контраиск за 100 млн. $, потвърждавайки, че е претърпяла " необмислено физическо принуждение и корист " от негова страна.

Десетки очевидци дадоха показания по време на процеса, в това число телохранители, холивудски мениджъри, сътрудници, специалисти от развлекателната промишленост, психиатри, лекари, другари и родственици.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР