Адвокатът на Бойко Борисов – Менко Менков поиска съдийката по

...
Адвокатът на Бойко Борисов – Менко Менков поиска съдийката по
Коментари Харесай

Киро срещу Бойко: Бивша депутатка от ПП хвърли бомба за душевните терзания на Петков

Адвокатът на Бойко Борисов – Менко Менков изиска съдийката по делото на Кирил Петков против водача на ГЕРБ – Веселина Няголова да си направи отказ, предава ПИК. Причината е, че има данни за близки връзки на магистратката с юриста на Кирил Петков – Стоян Мадин. Двамата са били сътрудници в Софийски областен съд до 2019 година

Съдът обаче не почете настояването на юрист Менков и даде ход на второто съвещание по делото.

Свидетели на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ са някогашният началник на КЕВР Станислав Тодоров, някогашната депутатка на Политическа партия Мирослава Петрова и Венко Сабрутев.

Петков участва на началото на съвещанието, след което напусна залата.

Като очевидец по делото първи беше разпитан депутатът от Политическа партия Венко Сабрутев.

В съда Мирослава Петрова съобщи, че познава Петков повече от 10 години от взаимното им отбраняване на цивилен дела за туризма, за – Корал и така нататък Познава цялото му семейство, в това число и татко му. Сближила ги е любовта към природата и към България.

Тя описа още, че се е видяла с Кирил Петков на ул. Чаталджа, където се намира тайната квартира на „ Промяната “ и е повдигнала въпроса, за изказването на Бойко Борисов във Facebook през август 2022 година, в което той разгласи, че Кирил Петков и „ Промяната “ са откраднали по 150 милиона за месец през газови медиатори.

Според нея Кирил Петков бил угрижен и споделил, че е доста мощно смутен, тъй като обликът му щял да бъде приравняван с облика на Борисов и това прави невъзможна идеята на „ Промяната “, т.е. тя не може да се случи. Петков споделил, че това е офанзива по неговата чест и достолепие. И е потърсил отбрана на публичния интерес посредством съда и главната му теза е била „ в никакъв случай да не бъдем като Борисов “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР