Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио определи коалиционния си партньор

...
Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио определи коалиционния си партньор
Коментари Харесай

Хаджигенов определи Татяна Дончева като политически търгаш

Адвокат Николай Хаджигенов от " Отровното трио " дефинира съдружния си сътрудник в " Изправи се! Мутри вън " Татяна Дончева като " политически спекулант ".

Изказването му идва, откакто предходната седмица се разбра, че и може да напусне " Изправи се! Мутри вън ", само че в последна сметка това не стана. Преди ден водачът на социалистите Корнелия Нинова разгласи, че повода за това са били – обединението да се прекръсти на " Българска социалистическа партия за България – Д 21 ", да има обезпечени места в Народното събрание и дотация.

Така в последна сметка Дончева остана част от " Изправи се! Мутри вън ". Сега на въпрос какво е поискала тя, с цел да остане в обединението, Хаджигенов отговори:

" Всичко това, което е поискала в Българска социалистическа партия и беше озвучено от госпожа Нинова, беше поискано и при нас и не беше признато. Тя беше в обединението и предходния път. Това, което направихме в този момент, е, че репликирахме обединението. Отново. Без никаква смяна, позитивна, в никаква посока. Това, което беше, това е и в този момент - нищо повече. И да - не пречи. Търгашите и освен в политиката, желаят всичко. Наша работа е да не им дадем ", добави той.

" Правенето на коалиция е тип пазарлък. За страдание, от време на време излиза от рамките на естественото или най-малко от моето схващане за нормалност, само че това е мой проблем ", добави Хаджигенов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР