Адресът й бил намерен по време на претърсване на торбичкитеБританка

...
Адресът й бил намерен по време на претърсване на торбичкитеБританка
Коментари Харесай

Поставяш боклук в чувал с грешен цвят на Острова - арестуват те

Адресът й бил открит по време на претършуване на торбичките

Британка престоя известно време в ареста, защото поставяла отпадък за преработване в торба с неверен цвят.

Съобщава се, че майката на три деца от Ипсуич Линдзи Уеб, на 34 години, употребила черни торбички за отпадъците, без да знае за нова разпоредба от март, която изисква тя да употребява оранжеви и транспарантни торби.

За интервал от 22 дни тя оставила 60 торби, съгласно MetroUK.

Уеб е упрекната в четири обособени нарушавания на Закона за запазване на околната среда, само че когато тя не се яви на правосъдно съвещание през април, беше задържана и арестувана.

Освен това тя е наказана да заплати санкция в размер на 50 английски лири, защото прокурорите настояват, че новите промени са били необятно разгласени и е „ получил освобождение при условия от шест месеца “, оповестява „ Дейли мейл “.

Адвокатът на Уеб Джеръми Кендъл твърди, че тя е получила позволение да продължи да употребява черни торби за отпадъците за преработване, защото тя поискала новите цветни торбички, само че те по този начин и не пристигнали.

„ Черните торби, оставени от Линдзи, били маркирани от преминаващ чиновник по надзора, който видял 10 торби, изхвърлени на тротоара “, оповестява MetroUK, като прибавя, че адресът й е открит по време на претършуване на торбичките и в допълнение е разпозната посредством фрагменти от наблюдаване.

Кендъл твърди, че Уеб не се е явила в съда, защото в никакъв случай не е получавала призовка.

Що се отнася до 60 торби с отпадък за по-малко от месец, Кендъл сподели, че трите деца на Уеб " генерират много малко боклуци ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР