Адел отново шашна света – но този път не с

...
Адел отново шашна света – но този път не с
Коментари Харесай

Адел се втали с къдраво зеле и елда

Адел още веднъж шашна света – само че този път не с изумителния си и в действителност безподобен глас или с продадени сингли, а с желязната си воля. През 2019-а звездата се е отървала от над 20 непотребни килограми. Снимка разкрива разликата сред предходната й пухкава визия и настоящата й грацилност. Трансформацията обаче е резултат на диета, а не на всекидневни страдания във фитнеса. Това разкрива пред „ The Sun “ бразилката Камила Гудис от Ел Ей, която  е съветвала певицата. Запознала ги е Аида - брачната половинка на Роби Уилямс. Адел гостувала в дома на сътрудника си, когато се появила Камила и трите дами създали обща подготовка. „ Отдавна упражнявам Аида. Един ден двете бяха дружно в къщата на Роби и взехме решение да поспортуваме. Но на Адел не й се нравят физическите упражения. Смятам, че съумя да отслабне, като смени метода си на живот – 90% от това е в диетата “, споделя Гудис. Хранителният режим на гласовитата русокоска бил фокусиран върху растителни храни. Особено значими били къдравото зеле и елдата, които подтискали апетита. Певицата, несъмнено, мощно е понижила захарта и брашното, а пристрастеността си към сладкото удовлетворявала само с черен естествен шоколад. Камила Гудес прецизира още, че звездата не е измежду нейните клиенти и че в случай че изобщо „ употребява нещо “, то това е пилатес. Според други източници обаче, Адел въпреки всичко се е доверила на спецове във фитнеса – на гуруто Джо Уикс и на треньора Далтънг Уонг, който е любимец на Дженифър Лопес и Оливия Колман. Наскоро Джо беше запитан дали певицата е измежду почитателите му, само че той не удостовери слуховете. „ Постижението й е напряко необикновено - без значение дали е следвала мойте схеми или не. Не се познаваме, само че съм й огромен почитател. Ако би трябвало да упражнявам единствено един човек от тук нататък, би била тя “, споделя Уикс.

Големият въпрос, несъмнено, е дали Адел е решила да скъса дефинитивно с предишното си, откакто се разведе и дали нов мъж я е въодушевил за метаморфозата. Защото тя стартира да се трансформира очевидно още през април, когато разгласи обществено раздялата си със Саймън Конеки, за който се омъжи през 2016-а след 5-годишна връзка. Явно връзките им са се развивали прекомерно динамично, откакто през 2017-а тя му благодари на церемонията за раздаването на премиите „ Грами “, а при започване на 2019-а изиска да се разделят. Конеки - най-малко на фотосите наподобява като сериозен кулинар. Другият не по-малко настоящ въпрос е дали и до какъв брой Адел ще дели благосъстоянието си с някогашния. Според медии на Острова, Саймън Конеки би могъл да претендира за половината от положението ѝ, оценено на 150 милиона лири. Говори  се, че двамата нямат предбрачен контракт и по тази причина основателят на организацията “Drop4Drop ”, която транспортира питейна вода в бедните страни на Африка и Азия, има право да изиска 50 % от активите на ексизгората си. Според документи от развода, изпълнителката на “Skyfall ” към този момент е отстъпила на някогашния си брачен партньор имението в Лос Анджелис, преди да продаде своя дом в Лондон за 3  милиона паунда.  Да напомним, че Адел мощно отпразнува развода си с женско празненство, отпред с приятелката й Дженифър Лоурънс. И че се залюби с Конеки, когато беше единствено на 23, а той към този момент на 36. По това време Саймън е женен и напуща брачната половинка си и 5-годишната им щерка поради младата звезда. В ролята на Купидон тогава влиза Ед Шийрън, който среща колежката си с новата й обич, до момента в който тя се възвръща от интервенцията на гласните си струни.

Адел и различен път е отслабвала стремително. През 2012-а тя слезе от сцената, с цел да се посвети на момченцето си Анджело, само че до момента в който беше в отпуск по майчинство, се закръгли фрапантно. Но преди да се завърне под прожекторите, се взе в ръце и отхвърли 15 кг от снагата си. Тогава описа, че е следвала препоръките на диетолога Джилиан Майкс, който предлага екстравагантна формула - 80% здравословна храна и 20 % неразрешени и обичани изкушения. „ Той е срещу влудяващия апетит и държи на постоянния сън “, показа Адел преди време.  Самата тя точно тогава се научила да пие постоянно вода, която освен чисти шлаките, само че и контролира метаболизма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР