адържан е мъжът, прегазил с автомобила си куче в пазарджишкото

...
адържан е мъжът, прегазил с автомобила си куче в пазарджишкото
Коментари Харесай

Арестуваха мъжм, сгазил куче

адържан е мъжът, прегазил с автомобила си куче в пазарджишкото село Мало Конаре на Бъдни вечер. Жестокостта провокира сериозен отзив в обществените мрежи.

След приемане на сигнал в полицията на Пазарджик е основан екип от чиновници на бранш „ Криминална полиция ”, които са подхванали незабавни дейности за изясняване на случая.

Установено е мястото, където е станал случаят и е изследван детайлно истинският видеозапис от охранителна камера на къща в село Мало Конаре, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Пострадалото животно е било превозено от жители в тежко положение, във ветеринарна клиника и оставено за лекуване.

В резултат на извършените дейности органите на реда са открили, че автомобилът е благосъстоятелност на 52-годишен мъж от Пазарджик, който все още на случилото се е бил и негов лидер. Днес той е арестуван в ареста на полицейското ръководство в града за период от 24 часа.

По случая е формирана кореспонденция, която е докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.

Екозащитници готвят митинг на 29 декември с искане за заслужено наказване за проявената свирепост.

Междувременно се събират средства за продължаващото лекуване и идните интервенции на кучето Роска. Подробностите по какъв начин всеки може да помогне са оповестени на страницата във Facebook на Animal Welfare - Пазарджик.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР