Accor Group ще открие своя първи хотел под бранда MGallery

...
Accor Group ще открие своя първи хотел под бранда MGallery
Коментари Харесай

Голяма верига отваря бутиков хотел в София

Accor Group ще открие своя първи хотел под марката MGallery в София.

Веригата е подписала контракт за франчайз със притежателя на хотел Мезон София – Грийнвил България ЕООД. След ребрандинг хотелът ще посрещне своите посетители през 2021 година под марката MGallery и ще им предложи неповторимо преживяване, съчетаващо високите стандарти на марката и достоверната история на хотела с фамозното българско гостолюбие.

Решението на Accor да си партнира с Грийнвил България и да добави нов хотел към мрежата си в страната, състоящата се от Novotel София и ibis София, е предизвикано от убеждението на двете компании, че София ще продължи да се развива като туристическа дестинация и ще бъде все по-предпочитана както за бизнес пътувания, по този начин и за ваканционни.

Хотел Мезон София с изцяло изменен образ

Съществуващият хотел Мезон София ще се причисли към фамилията на марката MGallery и ще посрещне първите си посетители през 2021 година След сключване на контракт за франчайз хотелът ще претърпи уголемение и повсеместен ремонт, вследствие на които броят на стаите ще се усили от 77 на 96. След освежаването хотелът също ще предлага съвременни СПА и уелнес зони (включително басейн), както и актуализирано пространство за срещи и събития. За наслада на гостите напълно освежените и елегантни ресторант и бар ще са комбинирани с прелестна панорама към безконечен басейн и невероятна градина. Обновеният хотел ще очарова посетителите с незабравимо прекарване, комфорт и дизайн.

„ Хотел Мезон София със своето местонахождение и бутикова архитектура съвършено се вписва във философията на марката MGallery. За нас е огромно наслаждение да приветстваме Грийнвил България в фамилията на Accor и считаме това съдействие за първа стъпка към доста огромни триумфи в бъдеще. Заедно ще предложим висококачествено и неповторимо преживяване за посетителите на София. Бъдещият хотел MGallery е част от тактиката ни да обогатим опциите за настаняване в столицата на България и да предлагаме на нейните гости все по-богат избор сред хотели от нашите международни марки “, сподели Каталина Тома, шеф „ Развитие “ в Accor за районите Румъния, България, Молдова и Чехия.

Уникална сбирка от бутикови хотели стъпва в София

Колекцията от хотели MGallery включва бутикови хотели, всеки със личен автентичен дизайн и неповторими истории за описване. Всеки хотел на марката дава извънредно преживяване, въодушевено от същността на квартала, в който се намира.

В момента марката MGallery участва допълнително от 100 дестинации по целия свят, в това число в Източна Европа и градове като Прага, Будапеща, Краков, Вроцлав и Тарчин покрай Сараево. Със постоянна мрежа в района и в Европа, марката следва скоро да стъпи на българския пазар с първия си хотел в Пловдив – откриването се чака да бъде през второто тримесечие на 2020 година

Собственикът на хотел Мезон София – Грийнвил България – е част от инвеститорска група, фокусирана върху развиването и ръководството на недвижими парцели, първокласни хотели и курорти. Инвестициите на групата са главно в разнообразно портфолио от първокласни хотели, ситуирани в Югоизточна Европа, и съсредоточени най-много върху хотелския пазар в Гърция.

„ Столицата на България е динамично разрастващ се град с възходящо търсене на висококачествени хотелски услуги. Ето за какво, избрахме марката MGallery, която съчетава най-високите стандарти на обслужване с неповторим метод към клиента. Убедени сме, че съдействието с реномиран бизнес сътрудник като Accor Group ще даде на хотела интернационален авторитет и самопризнание “, разяснява Гергана Гергова, общоприет управител на хотел Мезон София, част от портфолиото на Грийнвил България.

Разположена на значим кръстопът сред Европа и Азия, в подножието на Витоша, София е вторият най-стар град в Европа и най-големият в България. Бързо разрастващата се българска столица притегля туристи от цялостен ​​свят със своите антични монументи, красива природа и богато културно завещание.

Хотелът се намира в квартал „ Лозенец “ наоколо до най-голямата зелена повърхност в града. Освен това до него е ситуиран вторият по величина търговски център в София – Paradise Center. С комфортен достъп, единствено на 10 километра от интернационалното летище София, хотелът MGallery в София ще е съвършен избор както на туристи, по този начин и на бизнес гостите на столицата.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР