Абсурдно е да се даде разрешение за строителство на хотел

...
Абсурдно е да се даде разрешение за строителство на хотел
Коментари Харесай

Борисов: Чудя им се на акъла за Алепу

Абсурдно е да се даде позволение за строителство на хотел на Алепу. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в Поморие, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас.

„ Това е прелестно място за къщурка на птици. Ако си мислят, че с увъртанията си, че тази подпорна стена не е блок или хотел, няма кой да им се върже. Представяте ли си някой да даде позволение там да се строи хотел? Това е неуместно. Чудя им се на акъла за какво си вкараха подобен автогол. Вижда се, че хотел, а споделят, че не е “, съобщи министър председателят.

Борисов добави, че тече следствие и това най-вероятно ще докара до наказания.

Той съобщи, че се прави максимума за туризма - всичко допустимо, с цел да има добър сезон. " Искаме да не стопира животът, да дадем опция на бизнеса да работи, да въртят оборотите и курортите да се пълнят ",  каза пред Флагман министър председателят, който е на работно посещаване в Бургаска област.

" Нашите съперници обаче ни подлагат на критика, желаят да затваряме всичко и да стоят хората по къщите. Ние не си го разрешаваме. В момента се опитваме следено да даваме опция на всеки бизнес да не става по-богат, а просто да вървят оборотите ", допълни Борисов

Той посочи, че туризмаът е основна част от политиката на кабинета и през днешния ден да вземем за пример се открива стратегически обект - Обходът на Поморие, до дни ще проработи и пречиствателната станция в Китен, която ще обезпечи чисто море за три курортни градчета.

" Ако тази мръсна вода се изливаше в морето, всички медии щяха да имат интерес да я снимат. Сега, когато за три обитаеми места се пази и морето, и реката,няма никакъв интерес. Като ме видят сътрудниците ви, ме питат за Радев ", сподели още Бойко Борисов.

" Работата на опозицията е да недоволства. Няма да разясня " разединителя ", чингиските му номера няма да разясня. Неговата роля е да се разноски някъде и на другия ден вие да ме питате ", отговори министър председателят на въпрос за Румен Радев. 

За увеличаващите се случаи на ковид Борисов разяснява по този начин: " Случаите се усилват. Щабът в случай че ги запитвам, те ще ми предложат още през днешния ден да затворим безусловно всичко. Тези чартъри какво да ги вършим? Всеки има право самичък да се прибере у дома, всеки може да си стои там, Защо желаете със заповед да го забраним? Пазете се, не се скупчвайте. Като беше затворено, всеки ден питахте по кое време ще отворим. Почнахме да отваряме. Сега викате за какво не ги затворим. Туристическият бранш желаят да стоят отворени. Много уеб сайтове настояват, че няма пандемия, 40% не имат вяра, че има вирус. Слушам Мутафчийски, чувам и Мангъров. Контролирано, деликатно, всеки ден групирам щаба. Трафикът беше смъртоносен в този момент ", сподели Борисов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР