Абсолютно огледалните дати (палиндром) са много рядко събитие в календара.

...
Абсолютно огледалните дати (палиндром) са много рядко събитие в календара.
Коментари Харесай

Днес е най-мощната огледална дата в годината

Абсолютно огледалните дати (палиндром) са доста рядко събитие в календара. Само си представете по какъв начин подобен ден ще се повтори едвам след 180 години, написа Новото знание.

Това е невероятна дата 22.02.2022

Тя бележи повратна точка в ориста на всеки от нас. Огледалната дата е наситена с вилнеещата сила на смяната, ще раздели света на преди и след.

Точно по тази причина се предлага да се подготвите и да внимавате през този ден. Всеки ще има опция да способства за възстановяване на живота си. И за неприятно, или за положително, всичко ще зависи от дейностите ни денем. Но мистерията на тази дата не е единствено в огледалото.

Според лунния календар това е и 22-ри лунен ден. Оказва се, че този ден ръководят даже не шест, а осем двойници. А както знаем, осем е цифрата на кармата и признакът на безкрайността.

Затова е изключително значимо да внимаваме в дейностите и думите. На този ден те могат или да занулят кармичния дълг, или да го усилят.

Двойката е знак на равновесието, в което хармонично се преплитат положителното и злото, хармонията и хаоса.

Днес се пробвайте да се въздържате от ревнивост, злоба, експанзия, гневни думи, изключително изречени на глас. Помирете се с който сте се озовали в свада, първо протегнете ръка, след това поискайте амнистия.

Днес вероятността за промени в живота ще се усили. Всеки човек ще се приближи до постигането на своята фантазия или цел. Доверете се на интуицията си, тъй като на този ден ще ви посетят верните мисли и хрумвания.

Съдбата ще благоприятства при решаването на въпроси, които от дълго време ви тормозят. Счита се, че е мъчно да се откри по-подходящ ден за намисляне на стремежи.

Векторът на деня е ориентиран към позитивна смяна. Вибрациите на двойките са толкоз мощни, че даже една мимолетна мисъл или инцидентна дума могат да се осъществен. Внимавайте с думите през целия ден.

Но не по-малко значимо е да запишете проектите си за годината напред. Не се колебайте да запишете в детайли това, което бихте желали да видите като изпълнени събития в живота си.

Дайте всичко от себе си, с цел да извършите фантазиите си допустимо най-реалистични. Вселената постоянно изпраща верните хора и условия.

Да си спомним и за златния момент

На този ден – 22.02.2022 година, когато момента настъпи по часовник в 22:22, кажете на глас най-тайното си предпочитание.

Не забравяйте да благодарите на Вселената за помощта и прелестните събития, които ще стартират да се случват в живота ви напълно скоро.

Вярвайте в силата и добротата на Вселената, и тогава неизбежно ще постигнете фантазиите си. Простите думи – „ Благодаря ти, Вселена! “ са всесилен ключ.

Ще бъде задоволително да запазим салдото в енергийния продан „ получих – отдадох “. Ето за какво можете да изпратите благодарността си към Вселената.

На 22.02.2022 година е целесъобразно да извършите техники за осъществяване на вашите стремежи. Всичките те ще бъдат доста ефикасни.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР