Абсолютно женствени, красиви, удължаващи силуета, добавящи самочувствие и стил, обувките

...
Абсолютно женствени, красиви, удължаващи силуета, добавящи самочувствие и стил, обувките
Коментари Харесай

10 съвета за избор на правилните и удобни обувки на ток


Абсолютно женствени, красиви, удължаващи силуета, добавящи самочувствие и жанр, обувките на ток са обичани на доста дами по света. Въпреки, че носенето им не всеки път е най-комфортното нещо, те са тотални любимци в дрешника на дамите, изключително, когато приказваме за избор на визия за формален случай. Защо са толкоз специфични? А по какъв начин да подберете верните обувки на ток за себе си? Отговорите следват.

Защо дамите носят обувки на ток?

Отговорът е доста простоват: обувките на ток вършат всяка дама още по-привлекателна. Самият факт, че сте обути с сходна елегантна и красива обувка мигновено прибавя лъчение, харизма, трансформират походката. Красив чифт обувки на ток карат дамите да се усещат по-женствени и привлекателни. В този смисъл, токчетата издигат дамите във всеки един смисъл - като височина, самочувствие, себеусещане. Днес те са знак на безконечната грациозност и като такива, са се трансформирали в желани обувки за офисите с по-строги правила към облеклото. Асоциират се и с формалните събития. По страниците на стилните издания ги славят като " обувките, те карат да се обърнеш след тях ". Привличащи внимание, символизиращи власт, добавящи меродавност към визията, обувките на ток са извънмерен изискан, който всяка дама употребява в своя изгода в избрани моменти. Открийте своите на където ви чакат модели на обичани дизайнери като Deezee, Sagan, Tamaris, R. Polanski, Guess, Eva Minge, Eva Longoria, Aldo, Baldaccini, Karino, Rieker, Maccioni, Solo Femme, Rage age, Maciejka, Elisabetta Franchi, Wojas, Geox и доста други.

Как да изберете верни и комфортни обувки на ток?

Идеята е, да подберете верни модели обувки на ток, които ще ви повдигнат във всеки един смисъл и които няма да ви накарат да съжалявате, че сте ги обули. Повечето дами доста добре познават чувството от носенето на чифт неуместни обувки на ток. Всички преимущества от привлекателната визия, са пометени от неприятната болежка, която се трансформира във водещо чувство. Какво поучават експертите?
Обувката на ток би трябвало да ви пасва идеално като размер.Височината на обувките на ток за всекидневно носене би трябвало да е към 2,5 см. Обувките с по-нисък ток разрешават по-равномерно систематизиране на тежестта сред предната част на крайници и петата.В посока от пръстите към тока, дистанцията сред края на подметката в края ѝ опиращ финален земята преди тока и самия ток би трябвало да е най-малко 3,5 см.Предпочитайте обувки от естествена кожа.Обувките на ток не би трябвало да са нито прекомерно стегнати, нито свободни - би трябвало да ви пасват като ръкавица.За необятните стъпала подобаващи са обувки на ток с овален връх или леко заострени и по-широки.За плоско ходило подобаващи са необятни обувки с опора за свода и невисок до междинен ток.За стъпала с висок свод предпочитайте обувки с опора за свода, междинен и постоянен токЗа тънките глезени подобаващи са обувките на ток с каишки.Съобразете предната част на обувката с формата на пръстите на краката.
Изберете своите обичани обувки на ток и се радвайте на красива визия. Специално внимание заслужават и доста атрактивните модели на Pinko, показани тук:. 

Кои обувки на ток да изберете за себе си?

Следвайки горните препоръки, прибавете чувството си за жанр и вземете поради наличните в дрешника си дрехи. Изберете обичаните си обувки на ток – по-ниски за удобно всекидневие и зашеметяващо високи модели за специфични моменти и събития. Добавете към обичаните си джинси, кожен чеп, рокля, формален костюм. Стилизирайте с шал и други аксесоари. Ето и хрумвания. Облечете се със жанр и покорете деня и нощта със самочувствие, обути в чифт подобаващи за вас впечатляващи обувки на ток.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР