Абсолютен срам и позор на предизборна сбирка на ГЕРБ в

...
Абсолютен срам и позор на предизборна сбирка на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Знамето на СССР, това на НРБ и бюст на Георги Димитров на предизборна среща на ГЕРБ

Абсолютен позор и срам на предизборна колекция на ГЕРБ в момчиловградското село Звездел! Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и други лица от актива на сякаш антикомунистическата партия ГЕРБ организираха среща със симпатизанти в локалната механа, в която над главите на всички стърчат комунистически знаци.

Сред знаците са бюст на Георги Димитров, знамето на Съюз на съветските социалистически републики и това на Народна Република България и други, само че това явно не смущава " антикомунистите " от ГЕРБ.

Ето какво написа и самата Караянчева във Facebook за въпросната колекция:

" За последствията от ковид-пандемията и поддръжката на страната за обществено уязвимите групи разговарях през днешния ден с жителите на момчилградското село Звездел. След затварянето на рудника преди повече от 15 г локалните хора са се разпилели, само че обичта към родното място се чете по лицата на тези, които са останали. Благодаря им за топлото посрещане и хубавите думи. Сред уюта на кръчмата в Звездел разговаряхме дълго за живота в планината, за внуците, родени на Запад, за добавките върху пенсиите, топлия обяд, помощите за отопление, поддръжката за младите фамилии, новите ограничения за подкрепяне на фермерите…Тяхната поддръжка ми дава убеденост, че сме на прав път. Пандемията ни връхлетя изведнъж, само че съумяхме да реагираме съответно. Не затворихме страната. Повишихме приходите. Минималната заплата стана 650 лв., минималната пенсия – 300. Подпомогнахме бизнеса, безработните, родителите, хората с увреждания. Вярвам, че след пандемията бързо ще се съвземем стопански, тъй като хората са работливи, предприемчиви и заслужават да берат плодовете на своя труд. Добрата вест за стопаните в Източните Родопи е, че държавното управление на ГЕРБ се пребори за още две преходни години, през които да бъдат подкрепени тютюнопроизводителите за референтния интервал 2007-2009 година "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР