Абонаментът за Twitter Blue на Elon Musk за 8 долара

...
Абонаментът за Twitter Blue на Elon Musk за 8 долара
Коментари Харесай

Twitter Blue вече е официално наличен

Абонаментът за Twitter Blue на Elon Musk за 8 $ на месец към този момент е публично разполагаем. Платформата отбелязва, че Blue ще коства 11 $ на месец, в случай че се регистрирате в iOS и ще ви даде достъп до опцията да редактирате туитове, да качвате 1080 p видеоклипове, режим на четене и, несъмнено, мечтаната синя отметка. 

Обновеният Blue в началото започва на 9 ноември, само че беше спрян ден по-късно, откакто вълна от хора го използваха, представяйки се за високопоставени марки и сметки, макар разпоредбите на платформата против това.
-->
Този път Twitter ще изисква удостоверение на телефонния номер, с цел да ограничи всяка възможна машинация. Компанията споделя, че настоящата цена е „ оферта за лимитирано време “ на страницата за регистрация и изброява няколко функционалности, които ще се чакат скоро. Те включват опцията за издание на „ по-дълги видеоклипове “ и виждане на към половината от броя на рекламите.

Twitter споделя, че всеки със съществуваща синя отметка няма да я загуби „ сега “, макар че това е нещо, което съгласно Мъск ще се случи след „ няколко месеца “. Отбелязва се обаче, че потребителите, които трансформират своето екранно име или профилна фотография, ще изгубят отметката си, до момента в който акаунтът им не бъде прегледан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР