Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха истинско шоу по

...
Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха истинско шоу по
Коментари Харесай

Абитуриентите от елитната СМГ втрещиха мрежата с джендърски изпълнения в училищния двор

Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха същинско шоу по време на изпращането на Випуск 2018-а. Тържественото събитие се състоя преди дни в двора на учебното заведение.

" Красавиците и... ", е озаглавено видеото от събитието, което се появи на фейсбук групата на СМГ " Паисий Хилендарски ". От фрагментите проличава, че зрелостниците несъмнено са създали последния си ден в школото паметен. Голяма част от момчетата са решили да бъдат в крайник с настоящата в последно време джендър тема и вместо с ризи и панталони, са с пременили с поли и рокли.



Вместо да провокира усмивки обаче, клипчето си навлече куп гневни мнения. Фейусбук потребителите са възмутени от простотията, която показват зрелостниците от едно от най-елитните учебни заведения в София.



" Не се ли учи математика и физика към този момент в моето учебно заведение? Или се преподават джендърски полезности? ", пита объркана дама.

" Сигурно има прикрит смисъл, не се колебая, че това е най-хубавото от най-хубавото. Но и нямам доверие горда мъжка да се радва с визията на отрочето си. На мен творчеството тук ми пристигна допълнително ", отбелязва възмутена майка.

Друга пък пази избора на децата и отбелязва, че " имах момиче сама щях да предложа да се облече като момче. Просто артистична роля, какво толкоз ".

Скандалното видео от изпращането на Випуск 2018 може да видите ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР