Аарън Рамзи възнамерява да изпълни договора си с Арсенал, въпреки

...
Аарън Рамзи възнамерява да изпълни договора си с Арсенал, въпреки
Коментари Харесай

Рамзи: Бяхме се разбрали с Арсенал, но вече не е така

Аарън Рамзи има намерение да извърши контракта си с Арсенал, макар че от клуба прекратиха договарянията и халфът ще стане свободен сътрудник идващото лято. Той желае да остане на " Емирейтс " до юли и сега не мисли да напуща през януари. " Имам контракт с Арсенал и се надявам през този сезон да реализираме нещо особено ", сподели той.

Aaron Ramsey confirms he WILL run down Arsenal contract and leave on free next summer | @pjcadden https://t.co/G8UgguGQ2a pic.twitter.com/c1GHn9uDKi
— The Sun Football (@TheSunFootball) October 12, 2018
Английските медии спекулират, че Рамзи е имал предложение за заплата в размер на 110 хиляди лири на седмица, само че е мислил месеци наред дали да го подпише. Вместо това обаче, бордът на шефовете на Арсенал е отдръпнал офертата.

" Всичко се развиваше чудесно. Мислех, че сме стигнали до обстановка, в което сме се разбрали за новия контракт, само че това към този момент не е по този начин. Трябва да продължа да играя по най-хубавия метод за Арсенал и ще забележим по-късно какво ще се случи. Това е тяхно решение ", добави Рамзи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР