А1 ще предлага ексклузивно за страната новия . Това е

...
А1 ще предлага ексклузивно за страната новия . Това е
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G ще се предлага в България ексклузивно от А1

А1 ще предлага извънредно за страната новия. Това е най-мощният и наличен модел от серията на китайския производител и за първи път предлага батерия с потенциал 4500mАh и бъpзo зapeждaнe c мoщнocт 120W, блaгoдapeниe нa ĸoeтo устройството може да се зареди oт 0 дo 100% caмo зa 15 минyти.

Redmi Note 11 Pro+ разполага с 16MP предна камера, а задната камера е тройна - 108MP съществена, 8MP ултраширока и 2MP телемакро камера. Тя употребява датчик Samsung HM2 и двойно естествено ISO, което разрешава улавянето на всеки миг с висока разграничителна дарба и реалистични елементи даже при слаба светлина. Моделът е екипиран с 6,67-инчов FHD+ AMOLED DotDisplay с периодичност на освежаване от 120Hz и периодичност на дискретизация от 360Hz, посредством което предлага картина с доста високо качество, наситени цветове и извънредно плавна работа с устройството.

Смартфонът има 8-ядрен процесор MediaTek Dimensity 920, който е по едно и също време мощен и енергийно ефикасен. Той е съчетаем с мрежите от пето потомство и ще предложи гигабитовите скорости на 5G ULTRA на своите притежатели. Redmi Note 11 Pro+ 5G е разполагаем онлайн и в магазините на телекома с 6GB RAM и 128GB памет за предпазване на файлове. Моделът се предлага в три цвята – графитено сиво, атлантическо синьо и звездно черно, а цените му с проект Unlimited Ultra от А1 стартират от 23,99 лв. на месец  или 439,99 лв. в брой.

А1 към този момент предлага и по-достъпния модел от серията - Xiaomi Redmi Note 11. Той има AMOLED екран с Full HD+ резолюция и периодичност на освежаване 90Hz. Камерата е четворна с 50МР главен датчик, 8МР утраширокоъгълна камера, 2МР макро камера и 2МР датчик за дълбочина. Процесорът е 8-ядрен Snapdragon 680 и също предлага по-висока енергийна успеваемост спрямо последното потомство.

И тук още веднъж има акцент върху батерията, която е с потенциал 5000 mAh и обезпечава над 2 дни работа с устройство с едно зареждане. Зарядното е 33W Pro и разрешава зареждане на батерията с 26% по-бързо спрямо елементарното 33W зарядно. Чрез него телефонът може да се зареди от 0 до 100% единствено за един час. RAM паметта е 4GB, а пространството за предпазване на информация 64GB, само че то може да бъде увеличено с карта памет до 1TB.

Xiaomi Redmi Note 11 може да бъде закупен онлайн или от магазините на А1 с мобилните проекти на телекома в три запаметяващи се цвята – сумрачно синьо, звездно черно и графитено сиво. Цените на устройството с проект ONE 34,99 стартират от 11,99 лв. на месец и 229,99 лв. в брой.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР