A1 ще излъчи безплатно на Facebook страницата на спортните канали

...
A1 ще излъчи безплатно на Facebook страницата на спортните канали
Коментари Харесай

А1 и MAX Sport подаряват на феновете безплатно гледане на всички мачове на България от Лигата на нациите

A1 ще излъчи гратис на Фейсбук страницата на спортните канали MAX Sport всички мачове на българския народен тим по волейбол от Лигата на нациите.
Телекомът подари първите три дуела на „ лъвовете” през миналия уикенд в Китай и заради големия интерес взе решение да зарадва българските почитатели с безплатното лъчение и на всички останали мачове.
В края на тази седмица националите ще бъдат домакини на идващите три дуела от шампионата, които ще се проведат в София. Първият от тях ще е този петък, от 20:00 часа, против мощния състав на Сърбия. В събота, още веднъж от 20:00 часа, националите ни се изправят против състава на Австралия, а в неделната вечер, отново от 20:00 часа, е дербито против Русия.



България започва в Лигата на нациите с две победи на шампионата в Китай – над домакините и Аржентина, и загуби само от Съединени американски щати.

Всички дуели на българските национали, както и най-интересните конфликти от волейболната Лига на нациите могат да се проследят директно в ефира на MAX Sport 1 и MAX Sport 2. В петък от 17:00 часа почитателите на волейбола ще могат да гледат мача сред мощните тимове на Франция и Полша, а в събота по същото време каналът ще излъчи непосредствено срещата от шампионата в София сред Русия и Сърбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР