А1 с четвърто поредно златно“ отличие за дарителство и доброволчество

...
А1 с четвърто поредно златно“ отличие за дарителство и доброволчество
Коментари Харесай

А1 с четвърто поредно „златно“ отличие за дарителство и доброволчество

А1 с четвърто следващо „ златно “ отличие за дарителство и доброволчество

-->
А1 получи „ златно “ отличие за своите стратегии за дарителство и доброволчество, които ангажират стотици чиновници в компанията. Наградата беше връчена по време на осмата гала Годишен знак „ Отговорна компания - виновни чиновници “, проведена взаимно от Българско сдружение за връзки с обществеността, Българска асоциация за ръководство на хора, Фондация BCause и Българска асоциация на КСО експертите.

А1 печели наградата за четвърти следващ път с помощта на ангажираността на своя екип към регулярното дарителство и доброволчество на работното място, и дейното присъединяване на компанията в тяхното надграждане през годините. През миналата година телекомът е дарил 120 000 лв. единствено по програмата за дарителство по ведомост. Тя съставлява дарения за разнообразни дела непосредствено от заплатата на чиновници на А1, които да допълнени и от самата компания.

Благодарение на извършването на покупки с идея по време на обичайните благотворителни базари екипът на А1 оказа помощ на още няколко дела. С присъединяване си в акции по кръводаряване, благотворителни спортни провокации, начинания за засаждане на дръвчета, както и при шерването на експертиза и опит вътре и отвън компанията, екипът на А1 влага близо 3 000 часа непринуден труд единствено през 2022 година

„ По-хубаво от това да правиш положително е единствено това да заразяваш още хора с него “ – това сподели Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ в А1, при приемането на премията и добави „ За мен е наслаждение да получа от името на всички сътрудници в А1 това отличие за поредна година – в действителност откогато съществува Знакът, ние сме измежду наградените компании. Попадаме в „ Златния кръг “ за четвърта поредна година поради палитрата от стратегии за дарителство и доброволчество, които стабилно развиваме и надграждаме през годините, а те увличат от ден на ден и повече хора. Това е една от най-ценните и вълнуващи награди за нас, тъй като я изискуем напълно на сътрудниците, които са създали своя персонален избор да вършат положително. Разбира се, компанията постоянно ги е насърчавала и сме ги подкрепяли по пътя, тъй че дружно да разпространяваме идеите, които вълнуват и ангажират доста хора в поддръжка на положителното. “

Освен вътрешните стратегии за дарителство и доброволчество, А1 развива и други обществени планове. Те са ориентирани към цифровизация на образованието, цифрови умения за деца и възрастни, приемна грижа, запазване на околната среда, както и планове в региона на културата и спорта в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР