A1 Home Wi-Fi предлага избор от устройства като услуга: Wi-Fi

...
A1 Home Wi-Fi предлага избор от устройства като услуга: Wi-Fi
Коментари Харесай

A1 пусна допълнителни гигабитови рутери и Mesh система

A1 Home Wi-Fi предлага избор от устройства като услуга: Wi-Fi Mesh подобаващ за огромни жилища и къщи или гигабитови рутери за по-малки пространства
А1 разгласи услугата, която е предопределена за клиентите на домакински интернет. Тя дава опция на потребителите да подобрят сензитивно качеството на безжичния интернет вкъщи, като прибавят висок клас рутер като услуга към абонамента. Телекомът предлага два гигабитови рутера за жилища с друга величина и Wi-Fi Mesh система за притежателите на огромни жилища и къщи.

Услугата А1 Home Wi-Fi има за цел да усъвършенства качеството на безжичния домакински интернет в жилищата, който не могат да бъдат покрити от базовите Wi-Fi рутери, предоставяни за периода на контракта. Тя предлага налични устройства като спомагателна услуга, посредством които се осигуря сигнал без спиране и закъснение, във всяко кътче на дома, без значение дали той е студио, апартамент или къща на няколко етажа.
-->
Чрез А1 Home Wi-Fi клиентите на телекома могат да получат по-добро прекарване – по-високи скорости и достъп на повече устройства по едно и също време, като смарт телефони, таблети, компютри, смарт тв приемници, носими и други умни устройства. A1 обезпечава помощ и поддръжка, както и замяна на устройствата при потребност.



Първото устройство, което се предлага с услугата A1 Home Wi-Fi е гигабитовият двулентов безжичен рутер TP Link Archer A6, който е наличен на цена от 1,50 лв. на месец. Рутерът е предопределен за по-малки жилища и разполага с четири външни и една вътрешна антени, които обезпечават постоянна безжична връзка и оптимално покритие в цялото помещение. Моделът поддържа стандарта 802.11ac, разрешава обща скорост на събаряне на информация от 1200 Mbps и може да се ръководи чрез мобилно приложение.

Клиентите на телекома с по-големи жилища могат да наемат и Wi-Fi 6 рутера TP-Link EX220 за 1,99 лв. на месец. Двулентовият рутер разрешава обща скорост на събаряне до 1,8 Gbps, по-малко времезакъснение на връзката, по-добро разпространяване на сигнала и опция за свързване на по-голям брой устройства. Моделът може да се ръководи и настройва когато и да е от мобилно приложение.

Последното предложение на телекома от услугата A1 Home Wi-Fi е Mesh системата AC1200 Gigabit, която се предлага за 4,99 лв. на месец. Тя е предопределена за огромни жилища и къщи, и се състои от два Deco модула, които се разполагат в дома, с цел да отстранен зоните със слаб сигнал и да обезпечат чудесно покритие с високи скорости. Двата модула работят дружно, с цел да изградят обща мрежа с едно име, което разрешава автоматизираното превключване на свързани с интернет устройства, когато се придвижвате в дома.



Системата обезпечава отлична Wi-Fi връзка на повърхност от 260 кв. м, само че е извънредно елементарно да бъдат добавени спомагателни модули, с цел да се усили покритието. Броят на поддържаните устройства е 100, което може да звучи прекомерно, само че при съществуването на интелигентен дом с голям брой свързани устройства с интернет и по-голямо домакинство, този потенциал може да се запълни доста бързо.

Инсталацията на системата е доста лесна и може да се направи независимо от потребителите, а ръководството ѝ се прави чрез мобилно приложение. Mesh системата предлага „ наставнически надзор “ и с изключение на лист с позволени уеб сайтове, може да се задават квоти и часови зони, в които децата да имат достъп до интернет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР