А1 е първият български телеком, който получава Gold Partner сертификат

...
А1 е първият български телеком, който получава Gold Partner сертификат
Коментари Харесай

А1 стана златен партньор на Cisco Systems

А1 е първият български телеком, който получава Gold Partner документ на Cisco за даване на цялостни софтуерни решения за бизнеса в Югоизточна Европа . Сертификатът за златен сътрудник на един от международните водачи в региона на мрежовите и информационни решения Cisco Systems е удостоверение за висока степен на пълномощия в областта на хибридните услуги на Cisco, както и за способността на техническите експерти на А1 да дават на своите бизнес клиенти богат набор от ICT решения, основани на високотехнологичните артикули и услуги на компанията Cisco Systems.

След ребрандирането на телекома през 2018 година, той стартира интензивно да уголемява портфолиото си от услуги, като се трансформира в една от водещите софтуерни компании в страната. Така за малко повече от година, А1 сe наложи като желан ICT сътрудник на най-големите компании в България от всички браншове на стопанската система. Фокус на бизнес услугите, които А1 развива, са цялостните ICT решения, които включват както информационни и мрежови услуги, по този начин и действия по IT консултиране и систематична интеграция.

Придобиването на документа за златен сътрудник на един от международните водачи в региона на мрежовите и информационни решения Cisco Systems е поредна стъпка от тактиката на А1 да способства за дигитализацията на бизнеса у нас, като предложи цялостни софтуерни решения – от първичен разбор, през внедряване и настройване, до последващата поддръжка. Придобиването на документа ще разреши на компанията да комбинира в предложенията към своите клиенти мрежови услуги с IT основани решения и по този метод да затвори кръга от услуги, нужни за пълноценното действие на всеки актуален бизнес.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР