А1 е най-добрият работодател в сектора на телекомуникациите в страната.

...
А1 е най-добрият работодател в сектора на телекомуникациите в страната.
Коментари Харесай

А1 е най-добрият работодател сред телекомите у нас

А1 е най-хубавият шеф в бранша на телекомуникациите в страната. Компанията завоюва първо място в категорията на влиятелния конкурс. Усилията на А1 да сътвори удобна среда за професионално развиване получиха самопризнание в още три от категориите в състезанието – „ Стратегия за ръководство на рецесии “, „ Вътрешно събитие “ и „ Стратегия за здраве и уелнес “.

За оценките на Career Show в областта на работодателската марка тази година се съревноваваха общо 326 кандидатури. Те бяха оценени от, включващо едни от водещите специалисти в региона. Проведен напълно онлайн, състезанието Career Show Awards отличава най-хубавите практики в привличането, задържането и развиването на чиновниците и награждава най-успешните тактики в областта на работодателската марка в България.

„ Това е удивително достижение на А1 и почтено самопризнание за отличната им работа. Екипът на Career Show Awards се усеща фаворизиран да бъде платформата, която откроява най-хубавите компании. Ще продължим да поддържаме общността на работодателите, които развиват бизнеса и са образец с изключителните практики, показани в кандидатурите през тази година. “, разяснява Симона Харизанова, съосновател на Career Show Awards.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ в А1 България, съобщи: „ Отличието „ най-хубав шеф “ в мощно конкурентната сфера на телекомуникациите ни носи голямо задоволство, само че и ни стимулира да продължим да се развиваме. Радвам се, че всички старания, които поставяме през годините да създадем благотворна и мотивираща среда за работа на нашите чиновници, се правят оценка както от тях, по този начин и от специалистите в региона. Гордея се, че компанията ни е отличена също и в три други значими за нас категории, измежду които е и методът, по който подходихме към изключителното състояние в страната напролет. Използвам случая да благодаря на всеки един от сътрудниците, които демонстрираха цялата си отговорност и отдаденост, тъй че да преминем по най-хубавия метод през сложния за всички интервал. “

Като част от интернационална група, основана в Австрия, А1 работи по одобрени стандарти за ръководство на хора и има построена просвета, която предизвиква отворената връзка и нововъведенията. А1 има близо 3 600 чиновници в цялата страна, специалисти в разнообразни професионални области, които обезпечават на клиентите разнородни телекомуникационни и цифрови услуги, в това число ICT и ITS решения, финтех услуги и лични ТВ канали. Това ѝ разрешава да предлага кариерно развиване в разнообразни посоки и извънредно многообразие от професионални провокации. Именно тази динамичност в А1 дава свободата на чиновниците да работят и да развиват гения си.

Чрез модерни и новаторски способи за рационализиране на самостоятелните пълномощия на всеки от чиновниците, А1 обезпечава богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и профилирани образования, огромна част от които са съобразени с цифровия метод на живот и работа. Чрез особено създадени стратегии за самопризнание и развиване, компанията възнаграждава най-хубавите достижения. За да подтиква професионалното развиване на екипа, А1 дава също и разнородни благоприятни условия за непрекъснато учене и запознаване с най-новите технологии и трендове за ръководство на бизнеса. Наред с това компанията се грижи за здравето, благосъстоянието и мотивацията на чиновниците с редица спомагателни начинания, измежду които безвъзмездни съвещания с психолог, дни, отдадени на здравни тематики, детска градина за деца на чиновниците, фитнес център в централния офис, спортни събития за чиновниците и техните фамилии и доста други.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР