А, вие планирахте ли вече своето мечтано лято? Смятате, че

...
А, вие планирахте ли вече своето мечтано лято? Смятате, че
Коментари Харесай

20% отстъпка за страхотна ваканция в Албена

А, вие планирахте ли към този момент своето мечтано лято? Смятате, че е към момента рано? Напротив! Точно в този момент е верният миг да запазите мечтаната отмора на най-изгодната цена в най-хубавото място на българското Черноморие – слънчева Албена!

И в този момент ще попитате „ Защо? “

 https://bgtourism.bg/wp-content/uploads/2020/05/Albena-coastline.jpg

Защото ваканционното населено място като че ли е потопено в прегръдката на топлото море, безкрайният копринен плаж и уюта на дивите лонгозни гори на народен резерват Балтата. Защото в Албена ще получите всичко, което желаете на цената, която желаете, защото изборът, който курортът ви предлага е толкоз богат, че и всеки сезон да сте негов посетител, няма да можете да видите всичко.

Защото Албена ви предлага страхотни цени с офертите за ранни записвания за Лято 2021. Може да грабнете до цели 20% отстъпка за мечтаната почивка на морския бряг или в зеленото сърце на ваканционното населено място до края на Февруари.

И не на последно място, тъй като Албена е Българската ривиера, която постоянно оправдава доверието ви.

Въпреки сложната за всички 2020 година, ваканционно населено място Албена и през миналия летен сезон посрещна слънчевите усмивки на своите посетители. Ваканционното населено място се постара да оправдае упованията им за една безгрижна и в действителност безопасна  лятна почивка.

Не единствено това, само че Албена посрещна с схващане големите компликации, пред които се изправиха фамилиите и възвърне средствата по авансово предплатени резервации, на всички, които нямаха опцията да осъществят ваканциите си.

В миг, в който в международен мащаб не дребна част туроператори банкрутираха, а други дестинации изрично отхвърлиха да възстановят сумите по постъпилите им резервации, макар епидемиологичните рестрикции, правещи визитите от туристите невъзможни, доста хора изгубиха парите си, без да могат даже да стигнат до мечтаната почивка, без значение от желанието им.

 https://bankimg.digital-trip.com/assets/images/134513.jpg

„ 2020 година бе сложна, както за всички по света, по този начин и за ваканционно населено място Албена, само че ние още веднъж бяхме дружно, с помощта на вас и доверието, което ни гласувахте. А, за тези, които доста искахме, само че не успяхме да посрещнем, сме щастливи, че  възстановихме всяка една сума по анулираните резервации, а точно общо 640 000лв. ”, оповестиха от курорта.

Ето топ офертата на Албена летен сезон 2021г.:

Станете част от Priority Club Albena и прибавете още 10% отстъпка към вашата резервация, като се възползвате и от още доста други привилегии, За повече информация за отстъпките за ранни записвания и по какъв начин да станете част от Priority Club Albena, посетете
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР