А какво пречи ББ да се включи, кротък, скромен, катарзисирал

...
А какво пречи ББ да се включи, кротък, скромен, катарзисирал
Коментари Харесай

Евгени Дайнов с шокиращо предложение за кабинет! Възможно ли е

" А какво пречи ББ да се включи, мирен, непретенциозен, катарзисирал и без да желае безусловно нищо, в мандат на Политическа партия? "

Това написа в профила си в обществените мрежи политологът и професор в Нов български университет Евгений Дайнов. Той разяснява предлагането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за сформиране на евроатлантическа коалиция с " Продължаваме промяната " и " Демократична България " по избрани цели, измежду които влизане в Еврозоната и стратегия " анти-Путин ": Борисов предложи оттегляне на водачите и единодушие по избрани политики.
-->
Коментарът на Дайнов идва часове откакто в брифинг на обед съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев изрично отхвърлиха каквато и да е колаборация с ГЕРБ на каквито и да било тематики. По този метод евроатлантическата коалиция, за която се приказва от месеци насам, към този момент остава невъзможна на хартия, защото Политическа партия оповестиха: " Няма да влезем в коалиция на кражбата, само че ще приказваме с всички за политики ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР