95-годишната Гена Кръстева от Пловдив е починала в резултат на

...
95-годишната Гена Кръстева от Пловдив е починала в резултат на
Коментари Харесай

Трагедията е неописуема! Издъхна възрастната жена, пребита от внука си – бившия полицай Иван Дачев

95-годишната Гена Кръстева от Пловдив е умряла вследствие на зверския побой, нанесен от внука й Иван Дачев. Той е някогашен служител на реда, уволнен от Трето районно управление (на МВР) и наследник на тогавашния кмет на община „ Марица “ Запрян Дачев, предава 24 часа.

44-годишният мъж криеше лицето си, до момента в който правосъдната защита го конвоираше към правосъдната зала, където се гледа мярката му.

„ Много скърбя за случилото се. Опитах се да оказа помощ и си изтървах нервите. Моля да ми определите мярка, с която да мога да работя и да се грижа за детето си “, настоя Дачев. На 13 декември той преби баба си и тя не излезе от кома.

“Секунди преди да стартира съвещанието получихме информация, че дамата е умряла в болничното заведение ”, съобщи прокурор Нено Димов.

Прокурорът показа информация, която демонстрира, че против подсъдимия има висящо произвеждане за хулиганска демонстрация. То е било спряно, тъй като проверяващите не са разкрили Иван Дачев на непрекъснатия му адрес.

“Деянието тогава е направил на обществено място, още веднъж в нетрезво положение. Потърпевши са сестра му и друга жена, на която е протегнал ръка физически ”, разясни Димов. Добави, че в този момент упрекнатият е протегнал ръка на своя близка родственик.

По думите на прокурора 95-годишната Гена Кръстева е била в безпомощно положение – обездвижена и не можела даже да се завърти без непозната помощ. “Всичко това характеризира Иван Дачев като безотговорна и цинична персона, безусловно отказваща да съблюдава закона и морала ”, съобщи прокурор Димов.

Гена Кръстева е баба на Иван Дачев по майчина линия. „ Не искам да намесвате името ми. Той е на 44 година и всеки носи отговорност за дейностите си “, съобщи татко му Запрян Дачев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР